Arkadaşlar süper bir konserdi  gözdeniz arkadaşımız konserden bahsetmiş, ben de kendimle ilgili kısmı paylaşmak istiyorum izninizle. Sahnenin en önünde, Harun Tekin'in tam karşısında, büyülenerek izledim tüm konseri. Güvenlik görevlisinin bana takmasından dolayı çok fazla resim çekemedim diye çok üzülmüştüm. Amaaaaa konser bitimi kulise gidip grup üyelerinin hepsi ile tek tek resim çektirip, sohbet ettikten sonra moralim tavan yaptı  Hepsi çok samimiydi, çok içtendi ama çok da yorgunlardı. Kerem Öz. ile resim çekilmek için tam yanına gittiğimde 'evliyim, ona göre fazla samimi olmayalım' deyip güldüm. Kerem Öz.'de eğilip beni kucaklamak için hamle yaparak 'o zaman böyle çekelim' dedi ve koptuk gülmekten  Ayrıca Kerem Öz. penasını , Kerem K. bagetlerini verdi bize  Sonra Eurovision için başarılar dileyip, ayrıldık yanlarından. Bütün gece 'keşke şunu da söyleseydim,keşke bunu da söyleseydim,keşke..' diye düşünmekten uyuyamadım  Mesela keşke morveotesifan.com üyesi olduğumu söyleseydim içeri girene kadar sayıklıyordum üyeyim diye, içeri girince heyecandan unuttum  Umarım keşke dediğim şeyleride bir gün söyleme fırsatı bulurum. Sadece Kerem'i tek çektim kuliste, kusura bakmayın Ayrıca Kerem'in forumdaki nicki nedir bilen var mı acaba? Birlikte çektiğimiz resmi göndermek istiyorum  Bu Dünya'daki en mutlu kişi benim  Mor ve Ötesi'ni çok seviyorum 

|