mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 1 Mayıs Perşembe - İstanbul Sabancı Üniversitesi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9

gözdeniz 29.04.2008 18:34:04
Konsere gidecekler benim e-posta kısmında yazan msn'imi ekleyebilirler.Orda buluşup buluşmayacağımızı konuşuruz.
Bu arada kimlik de istiyorlarmış salona girerken.

yazgülü gürer 30.04.2008 13:44:14
arkadaşlar fotoğraf ve video bekliyoruz konser yarın bol bol enerji toplayın yarın akşam kopucaksınız çünkü Cheesy ...........

dream.eater 01.05.2008 09:03:35
Of ya zaten gelseniz bile kulise giremeyeceğiz heralde..Çünkü yöneticilerden kimse gelmiyor.. : /
gelen olsa kulise girebilir miydik yani Huh
neden gelmiyorlar ki Cry

Ecm.. 01.05.2008 09:06:12
sırf bu gün diye gelemiyorum allah kahretsin ya Cry

+++KoRn+++ 01.05.2008 09:18:35
Evet ya fotoğrafları bekliyoruz gidenlerden, bol bol resim çekin Cheesy

Mavi_cadı 01.05.2008 09:23:42
bolbol fotoğraf ve video istiyoruz

dream.eater 01.05.2008 10:27:59
telefonlar, digital fotolar hazır   Grin

Mavi_cadı 01.05.2008 11:21:38
iyi hepinize şimdiden iyi eğlenceler Smiley

+++KoRn+++ 01.05.2008 18:23:33
Şu anda konserdeler yaa..Ben de orda olmak isterdim off.. Çok merak ediyorum, acaba nasıl, off oofff.

Mavi_cadı 01.05.2008 19:22:58
evet yaaaa hadi bakalım bekle şimdi yarını püfff Cry

gözdeniz 02.05.2008 07:55:10
Harika bir konserdi tek kelimeyle..O kadar eğlendim ki..Sevda Çiçeğiyle başladılar..Sonrasında Harun her zamanki gibi mükemmel konuşarak işçi bayramımızı kutladı..Bir ara Kerem zıplarken düşecek diye ödüm patladı Grin Harun işçi bayramı hakkında çok şey söyledi..Biz burda rahat rahat konser veriyoruz ama bugün birçok insan dayak yedi ödp başkanı ufuk uras da(..burda sinirlendim biraz ama)siz üniversteli olduğunuz için şimdiden meslek sahibisiniz o valiler gibi olmazsınız..bu türden şeyler söyledi..sonra bir ara durdu..ah bir de konuşabilsem ama siz beni zaten anlıyorsunuz..daha fazla konuşursam annem çok üzülecek dedi Grin konseri bir derdim varla bitirdiler ve gittiler ama herkes bir daha diye bağırınca harun tek geldi ve 23'ü söylemeye başladı daha sonra diğerleri de geldi ve daha mutlu olamamı söyleyip bitirdiler..o kadar güzeldi ki..tadı damağımda kaldı..bir sürü foto. ve video çektim hepsini akşama yollayacağım..keşke mor ve ötesi fan olarak topluca gitseydik..ama başka bir konsere olur umarım =)

morvemervesi 02.05.2008 08:10:27
çok teşekkürler... ama fotoğrafları bekliyoruz...

gözdeniz 02.05.2008 08:11:33
Fotoğrafların çoğu Harun çünkü hepsini ablam çekti  Angry
Gerçi ben çeksem bende de en çok Kerem Öz. olucaktı Grin
En yakın zamanda koyacağım fotoğrafları..

dream.eater 02.05.2008 09:43:42
Arkadaşlar süper bir konserdi  Grin
gözdeniz arkadaşımız konserden bahsetmiş, ben de kendimle ilgili kısmı paylaşmak istiyorum izninizle.
Sahnenin en önünde, Harun Tekin'in tam karşısında, büyülenerek izledim tüm konseri.
Güvenlik görevlisinin bana takmasından dolayı çok fazla resim çekemedim diye çok üzülmüştüm.
Amaaaaa konser bitimi kulise gidip grup üyelerinin hepsi ile tek tek resim çektirip,
sohbet ettikten sonra moralim tavan yaptı Grin
Hepsi çok samimiydi, çok içtendi ama çok da yorgunlardı.
Kerem Öz. ile resim çekilmek için tam yanına gittiğimde 'evliyim, ona göre fazla samimi olmayalım' deyip güldüm. Kerem Öz.'de eğilip beni kucaklamak için hamle yaparak 'o zaman böyle çekelim' dedi ve koptuk gülmekten Grin
Ayrıca Kerem Öz. penasını , Kerem K. bagetlerini verdi bize  Grin
Sonra Eurovision için başarılar dileyip, ayrıldık yanlarından.
Bütün gece 'keşke şunu da söyleseydim,keşke bunu da söyleseydim,keşke..' diye düşünmekten uyuyamadım  Grin
Mesela keşke morveotesifan.com üyesi olduğumu söyleseydim  Cry
içeri girene kadar sayıklıyordum üyeyim diye, içeri girince heyecandan unuttum  Cry
Umarım keşke dediğim şeyleride bir gün söyleme fırsatı bulurum.
Sadece Kerem'i tek çektim kuliste, kusura bakmayın Embarrassed
Ayrıca Kerem'in forumdaki nicki nedir bilen var mı acaba?
Birlikte çektiğimiz resmi göndermek istiyorum  Grin
Bu Dünya'daki en mutlu kişi benim Grin
Mor ve Ötesi'ni çok seviyorum  Grin

deborah 02.05.2008 09:52:17
dream.eater fotolar çok hoş,sağol Smiley..kuliste Kerem Ö. çok güzel çıkmış Wink..ne güzelmiş yav konser..off Sad

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9