|
||
| Arkadaşlar Size Göre En İyi Milli Takım Ve Kulübü Hangisi? | ||
|
||
| türkiye türkiye türkiye... kırmızı beyaaaaz kırmızı beyaaaaaaaz....
|
||
|
||
| ingiltere man utd,liverpool ve chelsea | ||
|
||
| tabikide ingiltere. türkiye diyenlere birşey diyemicem artık ya. | ||
|
||
Barındırdığı takımlar bakımından tartışmasız İngiltere ![]() Ama milli takım olarak Almanya
|
||
|
||
ingiltere ![]() ayrıca bugün manutd-arsenal maçını bekliyoum ![]() istiyene nasıl izleniceyini söylerim
|
||
|
||
| milli takım olarak tartışılmaz italya... kulüpler bakımından ingiltere çok ama çok iyi durumda.. |
||
|
||
| TÜRKİYE milli takımda kulüpler bazında İspanya |
||
|
||
| Ingiltere.. | ||
|
||
ispanya ve ingiltere ikiside harika takımlara sahip
|
||
|
||
Liverpool ve İngiltere milli takımı neden ? çünkü Liverpool ve ingiltere milli takımı çok güzel futbol oynuyor.. izlerken zevk alıyorum.
|
||
|
||
| gönlümdeki Türkiye. ama sonuç ortada o zaman İngiltere.
|
||
|
||
| bence italya. ingiliz takımlarının çoğu yabancı oyunculardan kuruludur, ki sonucunda intiltere milli takımı 2008 avrupa şampiyonasına gidemiyor. İtalya milli takımı ve takımlarına bakarsanız, her turnuvada finali zorlayan olurlar.. Takımları da her sene avrupa sahnesinde bir yerlere gelirler.. bu yıl her ne kadar başarısız geçsede italya ligi ve italya milli takımı en azından ingiltere'ye nazaran daha iyidir benim gözümde.. bir de şıklarda hollanda görmeyi pek beklemezdim.. Bence Almanya'da olmalı.. İyidir panzerler.. |
||
|
||
| söz konusu hem milli takım hemde kulüpler bazındaki başarı ortalamasıysa bence en başarılı italyadır. milan ,inter ,juve,lazio,roma gibi kuluplerle avrupa kupalarında başarılılar milli takım bazında son dünya şampiyonu zaten diğer ülkeler belki kulupler bazında daha iyiler ama mesala ispanyanın milli bir başarısı yok ve ingiltereninde öyle hep eskilerde kalmış başarıları for example : ingiltere şampiyonlar ligine ambargo koydu bu yıl resmen ama euro 2008 de yoklar . biz varız forza Türkiye !!
|
||
|
||
| Bir zamanlar en favori milli takımım Hollanda Kulüpler bazında ise M.Unıted | ||