|
||
| Bence milli takımlar bazında ele alırsak Almanya derim; ama kulüp bazında ele alırsak ta tartışmasız İngiltere derim çünkü zaten 4 takımlık Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 3 tane İngiliz takımı vardı (Chelsea - Liverpool - Manchester United) bunlardan ikisi zaten (Chelsea - Manchester United) final oynayacak zaten dünyanın da en zevkli ligi bence tartışmasız Premier Lig, takımlar birbirne çok yakın ve 20 takımlık ligde 4 takım banko şampiyonluğa oynuyor (Chelsea - Manchester United- Liverpool - Arsenal) ve maçlarda çok zevkli. | ||
|
||
| ingiltere bencede en iyi türkiye demek isterdim umarım bir gün en iyi oluruz. | ||
|
||
| ingiltere en iyi takimis,ama benim icin türkiye | ||
|
||
| ingiltere nin takımları maddi açıdan çok iyi oldukları için çok iyi oyuncuları var ben ingiltere dedim | ||
|
||
| Türkiye'm.. | ||
|
||
| ingiltere bütün takımları asil | ||
|
||
| Almanya ,Türkiye | ||
|
||
| malesef türkiye diyemiyorum.gönlümüz türkiyenin dünya kupasında kazandığı başarıyı avrupadada kazanması taraftarı AMA sadece umabiliyorumm umarım fatih hocamızın emekleri hiç değilse boşa çıkmaz
|
||
|
||
| ispanya ligi bence cok keyifli | ||
|
||
bence liverpool
|
||
|
||
| Milliler bazında kesinlikle Almanya..Ancak liglere bakarsak İngiltere olduğu bariz açık..Zaten Şampiyonlar Kupası'nı da Manchester aldı finali de Chelsea'yle oynadı kesinlikle İngiltere.. | ||
|
||
| İngiltere ve İtalya. | ||
|
||
| ingiltere diyorum bunun en büyük örneği şampiyonlar ligi | ||
|
||
ingiltere man utd,liverpool ve chelsea becede :)Ama benim gönlüm İtalya(A.C Milan,İnter,Juventus)'dan yana...
|
||
|
||
| İspanya-Real Madrid | ||