|
||
![]() tarih : 16.05.2008 13:00:00 mekan : Olmypos B.Town bilet fiyatları 3 gün Konser + Kamp Alanı: 30,00 YTL tek gün : 20 YTL http://www.biletix.com/event.htm?id=JOLPT - 15 yaşını doldurmamış katılımcılar yanlızca ebevyn refaketinde katılabilirler. Festival'da sahne alması kesinleşen ilk gruplar; 16.05.2008 Jetone Yeni Harman Rectifier Catafalque Yolgezer Makine 17.05.2008 Ofisboyz Revolters Nükleer Başlıklı Kız 110 Dorian Direc-t 18.05.2008 Sychopop Rakı Hariçten Gazelciler Ayyuka Kreş Gevende Canlı konserler sonrası Peyote Dj Set performansını gösterecektir. detaylı bilgiye www.olymposmusicfest.com adresinden ulaşabilirsiniz |
||
|
||
| vayy kadro iyiymiş, özellikle kreş, direc-t 110 vb. için izlenir. antalyadakiler kaçırmasın bence, eğlenceli geçecek gibi (: sağol burak... | ||
|
||
| harika kimleri görüyorum... Makine Dorian Direc-t Kreş Gevende |
||
|
||
| Catafalque,Kreş,Makine ve Direc-t için gitmek isterdim. antalya ve çevresindeki arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum | ||
|
||
gidebilecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler
|
||
|
||
| Catafalque,Nükleer Başlıklı Kız,Direc-t,Dorian,110,Kreş....Off yapılmaz ki bu yaa! Bu tarih hiç olmadı...Eskişehir'de olacağım o sırada ben büyük ihtimal off. ![]() |
||
|
||
Dorian için oradayım
|
||