|
||
| Arkadaşlar Billboard dergisinin bu ayki sayısında mor ve ötesi'nin etiketi var:)Tv'de gördüm:) | ||
|
||
| sağol bilgi verdiğin için bakacağım Dilimizi düzgün kullanalım lütfen. |
||
|
||
saol bilgi verdiğin için bakıjam bakıjam diye bir şey mi var ya bakıcam derseniz olmuyor mu?
|
||
|
||
küçük bişey almaya değmez ama kurt cobain seviyosanız o ayrı
|
||
|
||
bilgi için teşekkürler.... ![]() yüxexes aldım ondada mor ve ötesi var.. billboard da alcam..blue jeanda... hepsini alcam..
|
||
|
||
bu ay 5 dergi aldım MOR VE ÖTESİ var diye ![]() benı en cok yakan cosmo girl almak oldu sevmıyorum o dergıyı ama onlar için aldım billboardakı etiket güzel ama küçük nereye yapıştıracağıma karar veremedım
|
||
|
||
enee biz de öğrenciyiz ya ocağıma incir ağacı dikilmiş durumda ama morlarıma değer bütün dergileri alacağım hırs yaptım ![]() degilerin hepsi birbirinden güzel odamın dört bir köşesini yeni posterlerle süsledim çok güzel oldu.
|
||
|
||
| sağol bilgi için bakarız |
||
|
||
bari aynı aya denk gelmeseydi ya bütün dergileri aldık nerdeyse yani
|
||
|
||
oo süper kesin alacağım
|
||
|
||
arkadaşlarım sağolsunlar bilboardı biri almıştı ondan etiketi aldım cosmo girl'ü de biri alacak bana 2 tane dergi almak düşmüştü ee onu da yaptım gene de sağol haber için
|
||
|
||
| biçok dergi poster veriyor. kaçırmayın derim | ||
|
||
| Çıkartma da şu fotoğraftan; Ayrıca Ceza'nın 10.yıl konserinin incelendiği bölümde Mor ve Ötesi de küçük bir karede görünüyor.
|
||
|
||
| Billboardı fazla sevmem itici geliyor ama son bir kez alayım bari. | ||
|
||
bu ay bittim ben ya. neyse bunu da alacağım inşallah.
|
||