|
||
| http://saglik.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,7958798&id=5948 Fazla mı bencilsin? "Hep ben, hep ben" mi diyorsun, yoksa başkaları için kendini mi unutuyorsun? Peki bu durum ilerde kariyerini nasıl etkiler dersin? İşte bencillik katsayına göre, yapabileceğin meslekler! Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. Dogru dogru..
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. rumeysa çok sağol ya bu test keyfimi yerine getirdi valla ![]() Özellikle " Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık " kısmı için çok mutlu oldum
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. Teşekkürler. |
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. öyleymişim ...................
|
||
|
||
rumeysa çok sağol ya bu test keyfimi yerine getirdi valla ![]() Özellikle " Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık " kısmı için çok mutlu oldum ![]() Valla bende "psikolojik danismanlik" kismina cok sevindim.. ![]() Tesekkür etmenize de gerek yok arkadaslar.. Elime mi yapisti..
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. Bazı kısımlar benim için doğru Mesleklerin hiç biri bana uymuyor ![]() Test için de teşekkürler Rumeysa ![]() Bazen bencilliğim tutuyor ama diğer insanlarında dertlerini dinleyip çare bulmak ta çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. meslekler olmadı şimdi!ama neyse uyuyor bana çoğunluğu. |
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. Biri de bencil çıksın ya
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri
|
||
|
||
| "Hep ben"ci Hayatının odak notkası sensin. Kararlarını alırken hep kendini ve çıkarlarını göz önüne alıyorsun. Bu yüzden kararları bir başkasının aldığı ortamlar hiç sana göre değil. Yönetmek ve takdir edilmek istiyorsun. bu yüzden de iş hayatında hedefin bir şirkette yönetici olmak. Ama hep kendi çıkarları düşünürsen, çok da iyi bir yönetici olamazsın. Ara sıra kendini diğer insanların yerine koymayı denemelisin. Meslek: Kendine ait büroda avukatlık, muhasebecilik, sigortacılık, eczacılık, pazarlamacılık ve ticaret. ben çıktım işte >:(ama böle biri değilimm yani hep kendi çıkarımı düşünmem ama meslek eczacılık uyar ![]() |
||
|
||
| Kontrollü evet doğru çıktı
|
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. İlk defa bir test sonucum normal çıkıyor.Mutluluktan ağlayacağım şimdi ya.
|
||
|
||
Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. |
||
|
||
| Kontrollü Tebrikler, çok başarılısın! Çoğu zaman dengeyi iyi kuruyorsun. Kimseyi kırmıyor, ama kendi isteklerinden de ödün vermiyorsun. İş hayatında hangi alanı seçersen seç, alttan başlayıp sağlam adımlarla yükseleceğin kesin. Uzlaşmacı bir kişisin, bundan dolayı rehberlik, psikolojik danışmanlık veya öğretmenlik gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Dinlemeyi ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı da seviyor, bunu başarıyorsun. Ayrıca yaratıcılığını da kullanmak istiyorsun. Meslek: Reklamcılık, gazetecilik, mühendislik ve sanat alanlarından biri. elbette sanat alanlarından biri...
|
||
|
||
| "Kimse üzülmesin"ci Kendine ayırdığın vakit çok az, hep başkalarının işleriyle ilgileniyorsun. Arkadaşların ve ailen neyse ama sen, yabancıların isteklerini bile geri çeviremiyorsun. Mesela bir sana adres sordu, en ince ayrıntısına kadar tarif ediyor, hatta kolundan tutup o adrese götürüyorsun! Eğer iş hayatında da başkalarının isteklerine göre hareket edersen, kariyerin pek parlak olmaz. Sadık ve dürüst bir çalışan olacağın kesin, ama bu şartlar altında yönetici olman çok zor. Meslek: Hemşirelik, öğretmenlik, yönetici asistanlığı gibi bir meslek seçebilirsin. tam beklediğim gibi çıktı dürüst falan filan..bir de burada adres sorma olayı vardı bir kadına ayakkabıcı tarif etmiştim yolun yarısını birlikte gitmiştik ama kadın mutlu omuştu yav napiyim ![]() meslek:öğretmenlik güzelmiş
|
||