|
||
| Ben dinledim.Harun abi çok iyi yorumlamış!!! | ||
|
||
| bu adam harika ve manyak ya işini iyi biliyor ve iyi yapıyor | ||
|
||
bu adam harika ve manyak ya işini iyi biliyor ve iyi yapıyor ve iyi söylüyor
|
||
|
||
çok güzel yaa şarkı.. dinledikçe dinleyesim geliyor
|
||
|
||
Bu albümde yalnızca Harun Tekin'in söylediği "Nerdeyim?" şarkısını dinledim. Şarkının "başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim? Eşsiz bir haldeyim nerdeyim?" kısmını dinledikten sonra sebepsizce Hep Aynı'da ki "Bu ben miyim? Nerdeyim? Çok tuhaf bir yerdeyim, içimde çok büyük bir şeyler var" kısmı kulağımda çınlamaya başladı. Sanki Tanju Eren değil de Mor ve Ötesi yazmış bu şarkıyı
|
||
|
||
| şarkının çok farklı bi havası var...tekrar tekrar dinlesem bile sıkmıyor beni..giriş müziği çok etkileyici.. | ||
|
||
| ben dinlemedim biri bir kıyak geçse de yazsa ya... ayrıca mvö için "manyak" kelimesini kullanmak da çok ters bir tutum arkadaşlar, dünyayı manyaklardan temizlemek isteyen bir grup için... |
||
|
||
ben dinleyemedim malesef fakat süper olduğuna eminim.şarkının sözlerini okudum gerçekten çok güzel ve etkileyici... bu arada albümdeki tüm şarkılar tanju eren'e mi ait acaba?
|
||
|
||
| daha dinlemedim ama eminim süperdir harun un sesi süper zaten | ||
|
||
daha dinlemedim ama eminim süperdir harun un sesi süper zaten aa bir arkadaş daha varmış dinlemeyen ben de bir ben cahil kaldım sanıyordum bende eminim süper olacağına... umarım en kısa zamanda dinleyebiliriz
|
||
|
||
| bu albümdeki sadece harun tekin'in söylediği şarkıyı tanju eren ve harun tekin yazmış diğerleri tanju eren yazmış... bu arada ben o şarkıyı daha çok beğendiğimi söyledim.. sadece bir görüştü... |
||
|
||
| o kadar beğendim ki ilk duyduğumda neredeyse 200 e yakın tekrar tekrar dinledim bir gün içinde çok iyi | ||
|
||
tanju eren'in 40 adlı albümünde bulunan ama benim daha hiç dinleyemediğim mvö şarkısı buyrun yorumlarınızı yazın, umarım ben de dinleyip yorum yapabileceğim
|
||
|
||
ilk yorum benden... ![]() harika bir şarkı güzel söylemiş harun ben müziğine bayılıyorum |
||
|
||
| başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim? eşsiz bir haldeyim nerdeyim? çok güzel bir şarkı.harun abi yorumlarda güzel olmaz mı
|
||