|
||
| Ben bu şarkıyı çok seviyorum. Harun Abi nin sesine de çok yakışmış. "Başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim? Eşsiz bir haldeyim. Nerdeyim?" Ruh durumumu bu sözlerden başka hangi sözler anlatabilir ki!
|
||
|
||
| güzel albüm, diğer şarkılar da öyle | ||
|
||
begümcük(tuhaf insan ) sağolsun dinledim.güzel bir şarkı harun abi iyi yorumlamış.herkesin dediği gibi **başka bir yerdeyim, bunu ben mi istedim?esşiz bir haldeyim, nerdeyim?** sözleri çok güzel ![]() |
||
|
||
ya ben kafayı yemiş durumdayım, şu konuyu açtığımdan beri her hafta bakırköy'e gidip albümü arıyorum ama yok, yok, yok!! benim inadıma piyasadan falan mı kaldırdılar ya şu forumda nerdeyim'i dinleyemeyen tek insan benim sanırım "bunu ben mi istedim, albüm sanki girdi dibine yerin..."
|
||
|
||
inanamıyorum, sonunda dinledim!! (ezgicim sağolsun ) muhteşem bir şarkı tek kelimeyle, bayıldım, arka arkaya kaç kez dinledim acaba!! bence şarkının her yeri çok güzel... ![]() şarkının girişi çok güzel, bir de üflemeli bir çalgı var ya (tam ne sesi anlamadım ) o çok hoş olmuş...
|
||
|
||
| haber için teşekkürler dinleme fırsatı bulamadım ama iyi ve güzel olduğuna eminimmm | ||
|
||
ya ben kafayı yemiş durumdayım, şu konuyu açtığımdan beri her hafta bakırköy'e gidip albümü arıyorum ama yok, yok, yok!! benim inadıma piyasadan falan mı kaldırdılar ya tek dinlemeyen sen değilsin pelin bende aradım hiç bir yerde bulamadım mp3 te dinlemek istemiyorum kimsede yok
şu forumda nerdeyim'i dinleyemeyen tek insan benim sanırım "bunu ben mi istedim, albüm sanki girdi dibine yerin..." ![]() |
||
|
||
evet tek dinleyemeyen siz değilsiniz bende hiç dinleyemedim
|
||
|
||
1.esracım bir üstteki mesaja yanıt yazarken alıntı yapmana gerek yok ![]() 2.ben artık dinledim şarkıyı. çok güzel birşey, dinlemezseniz pişman olursunuz, valla bulun bir yerlerden. ben de arkadaşım sayesinde dinledim çünkü albümü bulamıyorum...
|
||
|
||
| Ya biri de bana ulaşıp dinletebilir mi? Kaç gündür Kızılay'a sırf bunun için iniyorum ama yok =( | ||
|
||
tamam devrim ben sana dinletirim. çok beğeneceğinize eminim. muhteşem bu şarkı ya hala dinliyorum. ama albümü de bulmak istiyorum. piyasadan mı kalktı nedir.
|
||
|
||
| çok güzel söyemiş harun şarkıda çok güzel | ||
|
||
| piyasa da hala var albüm:))) şarkının girişi çok güzel "başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir yerdeyim NERDEYİM???" muhteşem bir cümle yaa... |
||
|
||
| şarkıyı dinleyemeyenler için işte sözler: nerdeyim bak neler yaptım kibritle oynarken yolculuk çok zor, gözlerimi al giderken başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir haldeyim, nerdeyim kağıttan uçaklar yap ve bana gönder çekmecelerde saklarım istersen başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir haldeyim, nerdeyim başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir haldeyim, nerdeyim başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir haldeyim, nerdeyim |
||
|
||
| "yolculuk çok zor gözlerimi al giderken!" güzel şarkı ve güzel yorum!
|
||