|
||
| arkşdaşlar ben de şarkıyı dinleyemedim malesef .şarkı kimde varsa bana yollayabilir mi acaba???çok merak ediyorum:( | ||
|
||
bende bilmiyorum
|
||
|
||
arkşdaşlar ben de şarkıyı dinleyemedim malesef .şarkı kimde varsa bana yollayabilir mi acaba???çok merak ediyorum:( albüm hala müzik marketlerde satılıyor yada belli ücret karşılığında indirmek için belli internet siteleride var. bu yöntemleri kullansak daha makbul olur tahminimce
|
||
|
||
piyasa da hala var albüm:))) albumun adı ne
şarkının girişi çok güzel "başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir yerdeyim NERDEYİM???" muhteşem bir cümle yaa... |
||
|
||
tanju eren'in 40 adlı albümünde bulunan
|
||
|
||
| bu sarkiyi ilk defa dün dinleyebildim ama cok begendim. süper olmus. harun abimin seside sarkiya cok güzel gitmis. (ee hangi grubun solisti )
|
||
|
||
bu şarkıyı hiç dinleyemdim..ama sözlerine bakılırsa güzel bir şarkıya benziyor..dinleyen arkadaşlarımdan biri bana yarımcı olabilir mi dinlemeyi çok istiyorum teşekürler
|
||
|
||
| harika şarkı.özellikle harunun ses tonu. | ||
|
||
| bu şarkıyı ilk defa burda duydum çok üzgünüm allahım ![]() hemen dinlemem lazım bunu |
||
|
||
Bende Hiç duymadım
|
||
|
||
piyasa da hala var albüm:))) albumun adı neşarkının girişi çok güzel "başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir yerdeyim NERDEYİM???" muhteşem bir cümle yaa... tanju eren'in albümü,albümün adı "40" |
||
|
||
Albüm çok güzel olmuş.Hepsinin bir araya gelmesi daha da güzel olmuş.Harun Tekinin seslendirdiği nerdeyim çok güzel ve manalı.Koray Can Demirin ki ve diğer sanaçıların seslendirdikleri de çok güzel.Çok begendim.Hepsi başka bir projedede beraber olsalar güzel olurdu .
|
||
|
||
| ben dinleyemedim yeni albümden haberim oluyooo | ||
|
||
Dinlemeyen arkadaşlar için Tanju Eren'in albümündeki 5 şarkının demosunun bulunduğu bir link verebilirim ![]() http://www.tulumba.com/storeItem.asp?ic=MU939343JS962 |
||
|
||
bende dinledim sonunda çok güzel şarkı
|
||