|
||
| hala dinleyemedim kimse yardımcı olmayacak mı?? | ||
|
||
valla şarkıyı dinlemedim ama işin içinde harun varsa güzel olmuştur ![]()
|
||
|
||
| Dinleyemedim bu sarkıyı bir türlü....=/ youtube da da bulamadım... | ||
|
||
| ben fazlasıyla dinledigim müzik çalarımdan düşürmedigim şarkılarımdan harika yorum harun abiden müthiş bir ses çok güzel olmuş. | ||
|
||
galiba dinleyemyen bi ben kaldım ![]() ama bulamıyorum ki
|
||
|
||
bak neler yaptım kibritle oynarken... bitiyorum bu şarkıya yahu
|
||
|
||
bak neler yaptım kibritle oynarken... işte bu girişi o kadar olaganüstü ki anlatamıyorum.çok güzel bir beste bence.
bitiyorum bu şarkıya yahu |
||
|
||
hala dinleyemedim kimse yardımcı olmayacak mı?? Dinleyemedim bu sarkıyı bir türlü....=/ youtube da da bulamadım... galiba dinleyemyen bi ben kaldım ![]() ama bulamıyorum ki ![]() buyrunuz burdan
|
||
|
||
Bu foruma üye olmasaydım, bu şarkıyı belki duymamış olacaktım.Çok harika bir parça.
|
||
|
||
çok tatLı bi şarkı yaa bak neler yaptım kibritle oynarken... süper olmuşşş
|
||
|
||
Çok sevdiğim bir şarkı..''bak neler yaptım kibritle oynarken..''Harika yaa
|
||
|
||
bozuk bir kulaklığınız varsa kesinlikle o kulaklıkla dinleyin bu şarkıyı hiç müzik olmasın sadece harun'un vokali harika oluyor ![]() dipnot: moraliniz bozukken dinlerseniz çok işe yarar
|
||
|
||
dipnot: moraliniz bozukken dinlerseniz çok işe yarar ![]()
|
||
|
||
| bak neler yaptım kibritle oynarken....... {nedir ki yıkarlar...} bu site ilk üyesi olduğum internett sitesi. bu kadar uzun süre bağlandığım tek yer . bu şarkıyı başka bir yerde duyup bulamazdım . çok teşekkürler mvöfan =) |
||
|
||
ben bu şarkıyı dinleyeli çok olmuştu ama yazmakta geç kaldım sanırım çok güzel bir şarkı başka bir yerdeyim bunu ben mi istedim eşsiz bir haldeyim nerdeyim |
||