|
||
benim için mutluluk MOR VE ÖTESİ konserine gitmek
|
||
|
||
mutluluk: okulu bi bitirsem cok mutlu olacagim
|
||
|
||
küçük şeylerle mutlu olabilirim mutluluk etki tepki olayı nasıl bakarsan öyle görüyorsun negatif olmanın alemi yok
|
||
|
||
bazı küçük şeyler ruhumu mutlu eder. (kaynak:küçük şeyler sevindirir ruhumu... )mesela kankamla 5 ay bir aradan sonra tekrar buluşmak,tv'de çok sevdiğim bir filmi tekrar tekrar izlemek,vs |
||
|
||
| Mutluluk benim için ;birçok saçma beyinleri gördükçe böyle bir ben olabildiğime şükretmektir........... | ||
|
||
bir gün kismetse kerözümü görürsem iste mutluluk benim icin
|
||
|
||
| mutluluk Annemi gülerken görmek | ||
|
||
| mutluluk hayata sevgiyle bakmaktır tabiki kuçuk seylerle de mutlu olurum ama verene bağlı | ||
|
||
benim için mutluluk MOR VE ÖTESİ konserine gitmek ve kereme sımkıkı sarılmak... ![]()
|
||
|
||
mutluluk:herkesin gülmesi ve kafaya bir şey takmamak, küçük şeylerde bile mutlu olmak, sevmek, sevilmek
|
||
|
||
| Küçük şeylerle mutlu olabilirim fakat bunun benden istenmemesini de bilmem gerekli eğer mutlu olmam tahmin ediliyorsa mutlu görünemem! . Küçük şeylerden mutlu olmak da onu ne kadar sevdiğin ve hayal ettiğinle orantılı bence(benim için). Kek iyi pişti diye mutlu olanlar var bundan mutlu olacak değilim sadece ''iyi iyi ''derim
|
||
|
||
aynı espiriye hep bir ağızdan gülmek, içi çerez dolu bir havuza atlamak ,şebonun konserinde çığlık çığlığa şarkı söylemek... bunlar küçük şeyler... mutluluklar...önemli olan hayatta küçük buseleri yakalamak ![]() Başka bir değişle insanlar kibirlidir nankördür elindekilerle yetinmezler hep daha fazlasını ister sahip oldukça.Öyleyse mutluluğun tatmin derecesi yoktur aramayada çıkmazlar onu ayaklarına beklerler ozaman mutluluk arayıpta bulamadıklarımızda değil , bulupta anlayamadıklarımızdadır.Yani küçük şeylerde... mutluluğun resmini çizemem belki ama şiirini yazdım amatör yazarlar bölümünde miralay konu başlığı altında yorumlayabilirsiniz. |
||
|
||
mutluluğun resmini çizebilirim.(ne çizersin diye sormayın ).ayrıca kesinlikle küçük şeylerle mutlu olabilir insan.mesela ben çok küçük ve ulaşılabilecek bir şey benim için mutluluk.
|
||
|
||
Kücücük şeylerden mutlu olabilen biriyim.Bu bence güzel bir ozellik.Ama bu günlerde bu ozelliğimi kaybetmek üzere hissediyorum kendimi yardım edinnn...
|
||
|
||
| Bu o "küçük şeyler" e bağlı birşey aslında.Ama çoğu zaman küçük şeylere mutlu olurum.Sonuçta hayatımızda her an mutlu değiliz, arada bir geliyor ve küçük de olsa onu değerlendirmek güzel oluyor. | ||