|
||
| olduğuyla kendimi avuttuğum şeydir mutluluk!... | ||
|
||
mutluluk;Kerem Kabadayı'nın sakalından bir saniyelik bile olsa tutmak,Harun'a sarılmak,MVÖ'nun konserlerine gitmek ve onların şarkılarını dinlemek işte hayat işte mutluluk bu yaaa ![]() |
||
|
||
mutluluk;Kerem Kabadayı'nın sakalından bir saniyelik bile olsa tutmak, çok ilginç bir düşünce gerçekten
|
||
|
||
| küçük şeylerden mutlu olurum mutluluk bakış açısıdır iyi tarafa bakarsan mutlu olursun ama kötü tarafa bakarsan mutsuz olursun... | ||
|
||
mutluluk: okulu bi bitirsem cok mutlu olacagim valla bende şu okul bı bıtse acayıp mutlu olcam ![]()
|
||
|
||
aynı espiriye hep bir ağızdan gülmek, içi çerez dolu bir havuza atlamak ,şebonun konserinde çığlık çığlığa şarkı söylemek... bunlar küçük şeyler... mutluluklar...önemli olan hayatta küçük buseleri yakalamak ![]() Başka bir değişle insanlar kibirlidir nankördür elindekilerle yetinmezler hep daha fazlasını ister sahip oldukça.Öyleyse mutluluğun tatmin derecesi yoktur aramayada çıkmazlar onu ayaklarına beklerler ozaman mutluluk arayıpta bulamadıklarımızda değil , bulupta anlayamadıklarımızdadır.Yani küçük şeylerde... mutluluğun resmini çizemem belki ama şiirini yazdım amatör yazarlar bölümünde miralay konu başlığı altında yorumlayabilirsiniz. kerem kabadayıyla fotoğraf çekilirken ikimizinde bundan keyif alması işte mutluluk bu |
||
|
||
| çok küçük olsa da beni mutlu etmeye yeter ama tam tersi de olur çok küçük bişey moralimi bozar.. birgün harunla tanışırsam, kerem de bana penasını verirse çok mutlu olurum
|
||
|
||
bazen şarkı dinlemek,bazense bir film ya da sınavdan geçtiğini bilmek,okulun son günü o kadar küçük şeylele mutlu olabiliriz ki ama küçük şeyler bazen ruhumuzu da ezebilir..küçükler büyük işler başarır
|
||
|
||
benim için mutluluk MOR VE ÖTESİ konserine gitmek ve kereme sımkıkı sarılmak... ![]() ![]()
|
||
|
||
| BENİM İÇİN ASLA YALNIZ KALMAMAK VE MOR VE ÖTESİNİN ŞARKILARINI HER GÜN DİNLEMEK | ||
|
||
mutluluk benim için ; abimle sürekli konserden konsere atlamaktır en son ki mvö konserimizi saygıyla anıyorum.. ![]() küçük şeylerle mutlu olabilirm elbette.. küçük şeyler birike birike büyük mutluluklar oluşturur çünkü..
|
||
|
||
mutluluk beni mutlu eden şeylerdir ![]() küçük şeylerden de mutlu olunur tabi ki.en basiti bir tebessüm =) |
||
|
||
| Mutluluk benim için kuzenlerimle eğlenebilmek onlarla gülebilmektir.Dünyanın en harika kuzenlerine sahip olduğum için bu olayı sıkça yaşarım ve hep mutluyumdur bu yüzden.. Mutluluk annemin ve teyzemin bir kez olsun yüzünün gülmesidir. Mutluluk harun tekin'in bana göz kırpıp,kerem özyeğen'in sarılmasıdır.. |
||
|
||
MUTLULUK GÜZEL OLAN BİRŞEYE HEP BİRLİKTE ODAKLANIP AYNI ŞEYLERLE MUTLU OLMAKTIR ÖRNEĞİN HEPİMİZ MOR VE ÖTESİNE ODAKLANDIK ONLARIN ŞARKILARINI HEPİMİZ DİNLİYORUM VE MUTLU OLUYORUZ
|
||
|
||
| Mutluluk sadece yakalanmayı bekleyen "bir gülümsemedir"... | ||