|
||
MOR VE ÖTESİ ÜSKÜP'TEYDİ...![]() Türk delegasyonu slovenya delegasyonuyla bitlikte üsküp - makedonyada şarkılarını tanıttı. türkler, makedon şarkısını sevdiklerini ve onun türkçe versiyonundan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. ayrıca ''belki istanbul üsküpten daha güzel değil fakat oldukça iyi ve ziyaret etmenizi çok isteriz dediler. grubun perküsyoncusu anneannesinin makedon olduğunu ve bu yüzden makedonyayla olan bağını anlattı. türkiyenin şarkısının diğer ülkelerden farklı ve onlardan ilerde olduğunu dolayısıyla iyi bir derece alacaklarını düşüdüklerini söylediler. Mor ve ötesi ve Rebeka Dremelj tamara ve adrianla tanıştıklarının altını çizip her birini desteklediklerini belirttiler. ![]() ![]()
|
||
|
||
paylaşım için çok teşekkürler en son resim çok güzel :)burak abinin tişörtü mavi jeans tişörtlerinden yakışmış ona
|
||
|
||
sağol burak abiye tişört yakışmış ...............
|
||
|
||
ceket sanki harun'unmuş gibi..
|
||
|
||
ceket sanki harun'unmuş gibi.. hehe dimi ![]() bide son resimde kerem kabadayı çok değişik çıkmış..
|
||
|
||
ceket sanki harun'unmuş gibi.. hehe dimi ![]() bide son resimde kerem kabadayı çok değişik çıkmış..
|
||
|
||
ya bir şey sorucam kerem özyeğen hemen her fotoğrafta melül melül bakmış herhalde sevdiklerini toprağa vermesinden olacak ay canım benim yaaaaaaaaaaa
|
||
|
||
| Bende daha fotoğraflar var acaba ekleyebilirmiyim buraya? | ||
|
||
Benda daha fotoğraflar var acaba ekleyebilirmiyim buraya? Tabii ki. Bekliyoruz
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| Mor ve Ötesini çok seviyorum. Bana albüm verdiler imzalattım. Çok iyi davrandılar. Harun abi Makedonyada konser vereceklerinide söyledi. Çok sevindik. Makedonya'dan ersinsa |
||
|
||
Sondan 5 ve 6.resimler çok ilginç olmuş.Harun abi gayet coşmuş bir şekilde kendini şarkıya kaptırmış Kerem ve Burak abi ise tam tersi çok sakin duruyorlar Çok teşekkürler ersinsa
|
||
|
||
| Telefondan çekilmiş videosu da var. YouTube yüklediğimde buraya eklerim. "Bir Derdim Var" şarkısını söyledi. Canlı performansı harikaydı.
|
||
|
||
teşekkürler fotoğraflar gerçekten çok güzel ......
|
||
|
||
ersinsa harikasın çok sağolll resimler içinn
|
||