|
||
Önemli değil arkadaşlar. Sizler sağolun. Zaten Harun abiyede söyledim fan sitene ekiycem fotoğrafları dedim. ![]() Konseride yapsınlar burada çok güzel olucak.
|
||
|
||
Hepsi de çok mutlular.Kerem Ö.abinin keyfi yerindeydi...Abilerimin de yüzünde tebessümü görmek çok güzel ![]() Paylaşım için teşekkürler. |
||
|
||
| gereksiz mesajlar silinmiştir. | ||
|
||
| Bir Rumeli Türk'ü olarak, mor ve ötesinin ata topraklarını ziyaretinden ve balkan Türkleri'ni unutmamış olmasından dolayı kıvanç duydum. Ve bir dipnot: Makedonya, Osmanlının elinde Konya'dan daha çok kalmıştır.Ulu Önder de Makedonyalıdır zaten. |
||
|
||
Cuma günü hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Resmen MVÖ elemanlarıyla tanıştım. O gün Üsküp'e gidemesem delirirdim herhalde (zaten "deli"yim ). Hepsinden teker teker imza aldım ve fotoğraf çektirdik (yalnız Harun abiyle çektiremedim ). Çok iyi davrandılar. Bizi terslemek falan söz konusu bile olmadı, çok samimiydiler. Özellikle Kerem Ö. abiyi bir o kadar daha sevdim. Makedonya'da konser sözü aldık. Kasımı bekleyeceğiz artık. Son zamanlarda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. İlaç gibi geldi ![]() Ayrıca, Türkiye'dekiler fazla bilmez ama buralarda yüreğinin bir parçası hep Türkiye'de atan insanlar var. Türkiye'ye karşı sevgiden de öte bir bağımız var. Ne de olsa Türküz, Türkiye bizim herşeyimiz
|
||
|
||
| oo gözün aydın senin adına çok sevindim (: ayrıca fotoğraf ekleyen arkadaşada teşekkürlerimi iliştiriyorum çokcana (: birde şöyle bir fotoğraf buldum
|
||
|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
| birşey söyleyeyim mi harika haruka yakalamışsın fotoğrafları ERSİNSA SAĞOL |
||
|
||
| paylaşım için teşekkürler canım çok mersi... | ||
|
||
![]()
|
||
|
||
ceket sanki harun'unmuş gibi.. hehe dimi ![]() bide son resimde kerem kabadayı çok değişik çıkmış.. ![]() banada cok degisik geldi ,galiba bu resimde gülümsüyor diye cünkü ondan önceki resimlerde pek gülümsemiyordu diye galiba,paylasim icin tesekürler
|
||
|
||
Kerem abinin boyu Ama resimler süper tabi. Ya bişey sölicem bu arada ilk sayfadaki resimlerin daha büyüğü yokmuydu :S
|
||
|
||
| ilk sayfada eklediğim resimlerin daha büyük ve daha kalitelisi var isteyen varsa gönderebilirim. | ||
|
||
Telefondan çekilmiş videosu da var. YouTube yüklediğimde süper olur ekledigin zaman haber verdirsen cok sevinirim buraya eklerim. "Bir Derdim Var" şarkısını söyledi. Canlı performansı harikaydı. ![]()
|
||
|
||
Arkadaşlar arkadaşım cep telefonundan çekmiş biraz kısa ama idare edin.
|
||