|
||
olsun sağol ............
|
||
|
||
| Fotoğraflar harika... | ||
|
||
her sey cok güzell... resim & video ekleyenlere cok tesekkür ederim...ah, ah orada olmak vardi ..![]() bu arada cok komigime gitti, harun abiyle kerem ö. kendinden geciyo sarki söylerken, kerem k.'yla burak abi de öyle oturuyo SIKILmis gibi..bitsede gitsek der gibi..
|
||
|
||
oo gözün aydın senin adına çok sevindim (: ayrıca fotoğraf ekleyen arkadaşada teşekkürlerimi iliştiriyorum çokcana (: birde şöyle bir fotoğraf buldum ![]() sen bu fotoyu nerden buldun? bu fotonun solunda ben, sağında da bi arkadaşım var. Yükleyen kesmiş herhalde yanları. işte orjinalini yüklüyorum. Nerden internete düştüyse :S
|
||
|
||
Orada olmak, o masada onlarla beraber sohbet etmek gerçekten de müthişti. Şu konser işini Kerem Özyeğen'le ben de konuştum. Bana da ya Kasım'da ya da Kasım'dan sonra geliriz demişti. Sonra konu Şebnem Ferah'tan açıldı. Şebnem Ferah da 2 yıl içerisinde Üsküp'te konser vermeyi düşünüyormuş. Sonra Kerem abi dedi ki ben en iyisi Şebnem Ferah'la konuşayım ortak bi konser verelim dedi. Bana da nasıl olur diye sordu. Yapacak yorum bulamadım Bir Derdim Var'ı ben sonuna kadar kaydettim. Youtube'a da uzun bir süre önce ekledim. |
||
|
||
| Sevindim senin adına... | ||
|
||
|
||
|
||
| fotoğraflar çok guzel. hepsi çok yakısıklı çıkmış.harun ayrı bir guzel çıkmış.... | ||
|
||
MOR VE ÖTESİ ÜSKÜP'TEYDİ... Türk delegasyonu slovenya delegasyonuyla bitlikte üsküp - makedonyada şarkılarını tanıttı. türkler, makedon şarkısını sevdiklerini ve onun türkçe versiyonundan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. ayrıca ''belki istanbul üsküpten daha güzel değil fakat oldukça iyi ve ziyaret etmenizi çok isteriz dediler. grubun perküsyoncusu anneannesinin makedon olduğunu ve bu yüzden makedonyayla olan bağını anlattı. türkiyenin şarkısının diğer ülkelerden farklı ve onlardan ilerde olduğunu dolayısıyla iyi bir derece alacaklarını düşüdüklerini söylediler. Mor ve ötesi ve Rebeka Dremelj tamara ve adrianla tanıştıklarının altını çizip her birini desteklediklerini belirttiler. Kerem Kabadayı'nın anneannesi Makedon değil. Bir yanlışlık olmuş herhalde. Kerem Özyeğen'in anne tarafı Makedonya göçmeni. |
||
|
||
| doğrusunu söylemek gerekirse harun fotolar da süper çıkmış diğerleri de öyle | ||
|
||
| ewt saol resimler süper | ||
|
||
ersinsa gerçekten çok teşekkürler paylaştığın için ben butun resimleri beğendim
|
||