|
||
1)![]() 2) ![]() 3) ![]() Evet yanlış duymadınız. Bir kez şarj ediyorsunuz ve 666 gün boyunca cep telefonunuzu şarj etmenize gerek kalmıyor. Cep telefonumun şarjı bitecek diye endişelenme devri artık bitiyor. Çin'de üretilen I Coloured Mobile ZJ268 cep telefonu tam 666 Güncel Teknoloji Haberlerigün pil ömrü sayesinde şarj edilmeye gerek kalmıyor. ![]() Dört hoparlörü bulunan cep telefonuyla mp3, mp4 dinlemek ve izlemek de mümkün. GPRS ve WAP bağlantısı da bulunan cep telefonunun en önemli özelliği 32.800mAh süper pili. 3,0 inch ekran büyüklüğüne sahip bu cep telefonu Çin'de 128 dolardan satışa sunuldu. |
||
|
||
Niye 666? Çinliler bence bazılarını rahatsız etmek amacıyla böyle bir ifade kullanmış.
|
||
|
||
şeytan icadı
|
||
|
||
ilginç bir icat olmuş
|
||
|
||
666 olması ilginç.777 olsa daha iyi olurmus
|
||
|
||
şeytan icadı kesinlikle ![]()
|
||
|
||
666 olması ilginç.777 olsa daha iyi olurmus ![]() 665'e de razı olurduk yani güzel bir icat olur da gününü niye böyle seçmişler komiğime gitti
|
||
|
||
Ay aman uğraştırmayın işte, hiç bitmeyen bi'şey icat edin kurtulalım hep beraber ( Hazıra konan kişilik iş başında )
|
||
|
||
satanistlerin tercihi
|
||
|
||
yine 666 çok taktılar bu sayıya
|
||
|
||
666 falan anlamam 665.nci gün biterse gider geri iade ederim
|
||
|
||
666 ya da başka bir sayı farketmez.uzun olsun da.
|
||
|
||
Biran evvel icat etsinler mümkünse yahu.Şarjım bitsin istemiyorum artık.
|
||
|
||
| hemen yapılsın bence | ||
|
||
666 falan anlamam 665.nci gün biterse gider geri iade ederim ![]() aahhaha koptum.. ![]() Ne gerek var o kadar güne ya.. Ayda bir doldursam bana yeter..
|
||