mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Teknoloji Dünyası

Konu: Facebook Messenger Geliyor

Sayfa: [ 1 ]

firat027 21.04.2008 15:51:54

Facebook web tabanlı bir anlık mesajlaşma yazılımını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Dünyanın en popüler sosyal ağ sitelerinden Facebook, gelecek birkaç hafta içinde başlatmayı planladığı chat servisi hakkında birkaç yeni detayı bildirdi.

Hızla büyüyerek kısa sürede milyonlarca insanı bir araya getiren Facebook, şimdi de kullanıcı profil sayfasına web tabanlı bir anlık mesajlaşma yazılımını ekleyecek. Facebook'un herhangi bir yazılım yüklemesi olmadığından açık kaynak Jabber platformu üzerine inşa edilen yeni anlık mesajlaşma servisi sadece web tabanlı Güncel Teknoloji Haberleriolarak hizmet verecek.

Uygulamada diğer chat uygulamalarına göre bazı sınırlamalar getirileceği belirtiliyor. Örneğin sadece Facebook üyeleri birbirleriyle haberleşebilecek ve herkese açık chat odaları olmayacak. Ancak uygulama ücretli olmayacağından, Facebook üyesi olan herkes bu uygulamadan faydalanabilecek.

Mesajlaşmalar 90 gün boyunca Facebook hesabınızda saklanacak, isterseniz mesaj tarihini bekletmeden kendiniz de silebileceksiniz.

Let-Go 23.04.2008 22:18:58
gelmiş bile

çok güzel de cevap yazan olmadı daha  Grin

zafer_bergama23 24.04.2008 07:14:32
facebook çok sinir bir site zaten yolda görse selam vermeyen tipler seni ekliyor sanki muhabbeti varmış gibi ...hadi ekledin bari bir selam yaz be kardeşim ...
aslında msn de  olmasaymış daha iyi olurmuş kendi fikrim tabi ...

dnzci.biyo 24.04.2008 20:51:05
evt yaa katılıyorum...önüne gelen ekliyo...ama ben okul arkadaşlarımı buldum o yönden iyi Cheesy

merve_mor 24.04.2008 21:36:36
Facebook Undecided Üyeliğim var ama daha kimseyi bulamadım.İlkokul arkadaşlarım dibimde zaten kimi bulucam.Üyeliğimi silmeyi istiyorum ama öyle bir şansım var mı bilmiyorum.
Kendisinden kurtulmak istersen messenger ına katlanamam.

Birgül 28.04.2008 18:30:30
facebook'um yok ve olmasını da istemiyorum. Wink

zencefil.mof 28.04.2008 18:33:30
valla facebookta üyeliğim vardı sildim Smiley aman msessenger eksik kalsın Smiley

burakpurple 28.04.2008 20:25:50
şaka maka bu daha güzel bence.milletin msn ini almana gerek kalmıyor

Sayfa: [ 1 ]