|
||
arkadaşlar bu videodan haberiniz var mı?? biraz önce gördüm portekizden galiba..... Bu da 1.Part |
||
|
||
| bu videolar açılmıyor mu yoksa okulun bilgisayarı mi bozuk :s | ||
|
||
bu videolar açılmıyor mu yoksa okulun bilgisayarı mi bozuk :s üff açılıyor hemde son ses kulaklarım patlatı sesi kısasıya kadar mor ve ötesi diyemiyor portekizliler dilleri dönmüyor
|
||
|
||
bu videolar açılmıyor mu yoksa okulun pc mi bozuk :s bendede açılıyor çok güzel geçmiş portekizde anlaşılan şarkımızı beğendiler galiba
|
||
|
||
teşekkürler... ![]() Keremde konuşurmuş....
|
||
|
||
| Evet Kerem abinin telaffuzunu çok beğendim şahsen (: Playback olayına biraz bozuldum, aksilik falan vardır belki bilemeyiz orası ayrı. ( -ki zaten eurovisionda da böyle olacağından.. ) |
||
|
||
sohbet çok güzelmiş yahu, eğlenmişler baya teşekkürler videolar için (:
|
||
|
||
| Ooo video için çok sağolun. Çok hoş,sıcak bir sohbet olmuş.Pek bir neşeli morlar ![]() Playbacke alışsınlar nasılsa yarışmada da öyle olacak
|
||
|
||
burak bildi cristiano ronaldo
|
||
|
||
Ya bari insan bir tanesini bilir Kerem Abi ![]() Figo,Ronaldo,Carvalho,Deco...bilinmez mi ya
|
||
|
||
güzel sohbet olmuş videolar için teşekkürler |
||
|
||
"I don't know any futbol players really" kerem abi ne tatli dedi ama hic mi bilmezsin abim ya ![]() keröz: luis figo and thats enough ![]() harun abi ye sormalilardi futboldan en cok anlayan o grup icerisinde ![]() cok tatlilar her zamanki gibi video lar icin tesekkürler |
||
|
||
paylaşım için teşekkürler her zaman ki gibi yine süperler ..........
|
||
|
||
ooo harika yaa teşekkürler paylaşım için
|
||
|
||
oo coşmuş millet süpeLEr sağoL..
|
||