mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: Mvö - Portekiz Tanıtım Turu

Sayfa: 1 [ 2 ]

tansuuu 24.04.2008 17:09:53
Ooo video için çok sağolun.
Çok hoş,sıcak bir sohbet olmuş.Pek bir neşeli morlar  Cheesy
Playbacke alışsınlar nasılsa yarışmada da öyle olacak  Grin Grin

benim bildigim yarismada playback söylemeleri yasak, yani kesinlikle canli söylemeleri gerekiyor  Cheesy :

bu ara bir türlü Mor ve Ötesi diyememisler ( mor ve otesi olmus Grin)

gercekten cosmular, costurmuslar, paylasim icin sagol

*Pollyanna 24.04.2008 17:34:06
Yok bu sene öyle değil..
Harun abi tanıtım lansmanında açıklamış.Bu sene büyük ihtimalle playback.

immortal_deniz 24.04.2008 17:54:26
Tabi bizde olan bazı sesler onlarda olmayınca telaffuzlar böyle olabiliyor Cheesy Yine de çok sempatik ya.Cidden coşturmuşlar.

İngilizce ama yine de anlaşılabilir.2008 performanslarla ilgili kural;

*
Artists shall perform live on stage, accompanied by a recorded backing-track which
contains no vocals of any kind or any vocal imitations. The Host Broadcaster shall
verify respect for this rule.

*The lyrics and/or performance of the songs shall not bring the Shows or the ESC as
such into disrepute. No lyrics, speeches, gestures of a political or similar nature shall
be permitted during the ESC. No swearing or other unacceptable language shall be
allowed in the lyrics or in the performances of the songs. No commercial messages of
any kind shall be allowed. A breach of this rule may result in disqualification

purple_and_beyond 27.04.2008 12:08:07
hepsi çok tatlı yaa bayılıyorum bu çocuklara.. bu arada burağın boyu kaç cm. acaba? bilen var mı?  Grin

tansuuu 30.04.2008 20:37:00
playback ´se daha iyi cünkü ozaman daha cok koptururlar ve istedikleri gibi atlaya bilirler Grin

+++KoRn+++ 30.04.2008 20:48:45
Kerem çok komik ya. Cheesy

damla.h.m.a.e.l. 05.05.2008 20:45:09
ya bu videolar bende acılmıyor  Undecided

burakpurple 07.05.2008 19:56:59
playback ´se daha iyi cünkü ozaman daha cok koptururlar ve istedikleri gibi atlaya bilirler Grin
dimi gitarı yere koyar falan, halay ceker  Grin

immortal_deniz 07.05.2008 20:17:06
ya bu videolar bende acılmıyor  Undecided
Youtube yasak olduğu için açılmıyor ne yazık ki...

nur_hrn_nur 07.05.2008 20:47:20
bu videoları izleyince moralim yerine gelmişti valla senin yorumu görünce tebessüm de ettim süpersin ki yorumdan anlaşılıyor
videolar için çok sagolun bu programları nasıl bulabiliriz yani bilen varmı bilmiyorum ama bizide haberdar etse sevinirim

yalnız_şarkı 12.05.2008 12:03:27
Videoyu izlemem lazım.Çok merak ediyorum. Sad Angry

tansuuu 20.05.2008 12:58:23

Oh oh birde oryantal oynarlar dimi Grin   ( ne yaptik ya biz gül gibi performansi ne hale getirdik Grin)

Sayfa: 1 [ 2 ]