mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Kujo

Sayfa: [ 1 ]

Be_Fearless 23.04.2008 17:24:19
Kujo

Şahane müzik geçmişlerine sahip dört sağlam müzisyenin bir araya gelerek kurduğu kujo, deneysel bir müzik projesi. Kujo’ya baktığımızda Dandadadan ve tamburada’dan tanıdığımız Korhan Futacı saksafonuyla, Dorian’dan Mehmet inci gitarıyla, başarılı çalışmalarıyla Dandadadan gibi gruplara desteğiyle tanıdığımız Selim Saraçoğlu’nun bas gitarıyla, Kurban ve Athena’dan Burak Gürpınar’ın Davuluyla karşımıza çıkıyor. Onlar Kasım 2007’den bu yana stüdyıya girip harikalar yaratıyor fakat daha şimdilerde bunu myspace sayfalarından dinleyicelerle de paylaşıyorlar. Kujo elemanları birbirinin müziğine son derece saygı duyan ve birlikte müzik yapmaktan keyif alan insanlar. Bunun Sonucu da dinleyiceye keyif veriyor elbette. Son dere özgür oldukları hissediliyorsa da uyum kaçınılmaz tadıyla sunuluyor bizlere. Şimdilerde bol bol şarkı yapmaya özen gösteren grup önceliği şarkılarını bir EP içinde toplamaya veriyor. Yeni Şarkılarla birlikte konserlere başlamayı hedefleyen kujo, önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Saksafon: Korhan Futacı
Gitar: Mehmet İnci
Bas Gitar: Selim Saraçoğlu
Davul: Burak Gürpınar

www.myspace.com/kujotheband

tremolo 25.04.2008 21:24:56
sizi takip edicem iyiye benziyorsunuz.şimdiden başarılar

tanya_1 26.04.2008 17:52:43
daha dinleyemedim ama çok güzel gibi geliyor...

tremolo 26.04.2008 23:04:08
daha dinleyemedim ama çok güzel gibi geliyor...
evet öyle değil mi

tremolo 13.05.2008 15:55:55
ee devam herhalde!yeni şarkılar ne zaman arkadaşlar ya!!! Huh

Man on the Moon 13.05.2008 18:41:37
Kadro iyide,psykodely tarzına benziyen denemeler...Beğenmedim.

#tReMoLo# 17.05.2008 10:03:10
Ama iyi bir gruba benziyor!Canlı performansları nasıl acaba Huh

Sayfa: [ 1 ]