|
||
Türk malıda türklermi yaptı emin değilim.Bir de memleketimize yakışır bir isim koysalarmış daha iyi olacakmıştı.Ama gerçekten aynı arabayı alıp içini değiştirmişler gibi.Bu arabayı ancak sevabına alan olur.
|
||
|
||
| koltukları dana derisinden yapılmış | ||
|
||
arabaya 100 üzerinden puan vericeksem 1 veririm çünki gerçekten berbat..dışı ferrari özentisi,icinde zaten bir sey göremedim.. adı zaten 0 puan 1 puan vericeksem anca rengine veririm o da görsel..yoksa araba berbat.. |
||
|
||
| bence tasarım çok kötü zaten ismide türkçe değil türk malı olsa ne olur | ||
|
||
olmasa da olurdu
|
||
|
||
sanki diğer spor arabalar çok farklı hepsi ferrariye benziyo ne kızıyonuz ![]() ben mutlaka daha isini yaparım benim tasarımım çok iyi ama moda filan ilgilenmediğim için yapmıyorum yoksa ooo en iyi spor arabalarını yapardım yani sadece çizerdim
|
||
|
||
Araba Türk malı ama ismi Türkçe değil xS her yeri türk parçası değildir bence bu yüzden sonuna bunu koyup hakkını teslim etmişlerdirtürk malı diyebiliyorlarsa a dan z ye türk malı olmalı bence.. dediğiniz gibi adı bile türkçe değil.. bence utanç verici bu.. ilk türk malı spor araba etox.. bunu duyan yabancı etox ne demek dese ne diyeceğiz ? türk malı ama ismini türkçe koymadık mı diyeceğiz ? |
||
|
||
| Eğer boyle birşeyi gerekli gordülerse tam anlamıyla 'türk malı'olmalıydı.İsim batırıyor zaten.İc dizayn cok kotü.Ozentilik olmuş.Şoyle farklı bir tasarım olsaydı hadi insan bir derece değişik derdi ama o da yok. | ||
|
||
isminden kaybetti.
|
||