|
||
![]() TEKBİR Giyim’in sahibi Mustafa Karaduman, 3 eşli olduğunu, tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Karaduman, Ahmet Hakan’ın dün Hürriyet’te yayımlanan köşe yazısında, 4 eşli olduğu yönündeki yazısıyla gündeme gelen iddiaları VATAN’a değerlendirdi. Karaduman, VATAN’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu: Boşanıp da mı evlendiniz her seferinde? MK: Yok hayır. Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. İmam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum. Siz nasıl tanımlıyorsunuz evliliklerinizi? MK: Ben evliyim. Siz nasıl tanımlarsınız bilemiyorum. Kendi çocuğum var üzerime kayıtlı. Resmen devletin tanıdığı benim çocuğum. Babası benim soyadı benim, annesi de kendi annesi. Ama eşleriniz resmi nikahlı eşleriniz değil... MK: Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Benim için yeni bir şey olmadığı için gündemimde de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür. Kaç çocuğunuz var? MK: Gerek var mı, bunlar özel bilgiler. Durumunuzu nasıl tanımlıyorsunuz? MK: Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım. Eşlerinizle ilgili durum şu an yasak değil mi? MK: Çocuklarım için yasaların bana tanıdığı hakla, onları kendi annelerinin adıyla benim kütüğüme kaydettirdim. Hepsi resmi olarak soyadımı taşıyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Benim için problem teşkil etmiyor. Eşlerimle ilgili durum için Türkiye Cumhuriyeti şeylerinde resmi muamele kabul etmiyorlar. Çocukları kabul ediyorlar. Benim problemim değil. Önceki hanımla olan evlilik cüzdanımı da hiçbir yerde hiçbir şekilde kullanmadım. İhtiyaç da duymadım. Tozlu sayfalar arasında duruyor. Ahmet Hakan, 21 yaşında bir kızla yeni bir evlilik yaptığınızı da ortaya attı, doğru mu? MK: Hayır bu doğru değil. Asparagas. Son evliliğim 1993 yılında. |
||
|
||
| Bir de Müslümanız derler kendilerine.Allah akıl fikir versin. Almış üç karıyı, resmen fuhuş yapıyor.Resmi nikahı geçtim, imam nikahı bile yapmamış resmen zina yapıyor. Bakarsan muhafazakar birisi,türban üreten şirketin sahibi. Aziz Nesin bile bundan daha ahlaklıydı be. |
||
|
||
1 kadın neyine yetmedi acaba
|
||
|
||
| adama bi kadın yetmiyo heralde | ||
|
||
| bırazda kadınların salaklıgı | ||
|
||
| bencede yani kadınlar kabul etmiş adamda almış. | ||
|
||
bende biraz önce haberlerde izledim...şuna takıldım ben.beyefendi(!) 3 eşi olduğunu göğsünü gere gere söylüyor ama kaç çocuk olduğunu sorunca bunlar özel bilgiler ne gerek var diyor...abi bir insanın çok eşli olması mı göze batar ya da çok çocuğunun olması mı...ya da çocuklarının ismini hatırlayamamak mı ![]() tipine baksan sözde müslüman adam.. |
||
|
||
| o 3 kadının ekonomik özgürlükleride yok kişilikleride. |
||
|
||
| bence kadınların suçu. | ||
|
||
bence kadınların suçu. Katılıyorum.Sen izin verirsen kocanın başka kadınla evlenmesine adam evlenir tabi.Biraz sahiplenme duygusu da olacak insanlarda.Yoksa böyle oluyor işte. Adam da hatalı ama madem evlendin ne diye başka bir kadınla daha evlenirsin. Sırf cinsellik üzerine kurulmuş hayatlar... |
||
|
||
ahahahaha olaya bak adam futbol takımı da kurar böyle giderse
|
||
|
||
| kadinlarda hata niye kadinlar bosanimyorki,hepsi bir ara mi uyuyorlar ,cok komik bir durum yoksa yazi tura mi atiyorlar |
||
|
||
| Bence az bile.Bu kadar cahil olursa toplum,adam 9 10 tane daha alır... Zaten o kadınlarında yaşamsal döngüleri kısıtlıdır... Yemek,Bulaşık Çamaşır,Kocaya Hizmet,Çocuk Doğurmak...Akıllarının ermediği içinde kocasına ''Hey,Hop Napıyorsun'' da Diyemezler.Gerek yöresel baskı,gerekte cahilliğin mantığı örtmesidir bu.Hayata boş gelir,köle gibi ölür giderler. Eğitim şart diyoruz...Hem erkeğe,hemde kadına.... Hukuk a da sesleniyoruz,gerektiği yerde boy göstermesini bilmeli adalet... |
||
|
||
bencede hiç hoş bir durum degil!! hem kadınların hayatı igrençlikler içersinde hem birde kaç çocuk oldugunu bilmedigimiz kadar çocukların hayatı mahvolmuş durumda o çocuklar egitim alıyor olabilir ama aile düzenlerini gerçekten merak ettim psikolojileri bozulmuş durumdadır eminim..sinir oldum şimdi
|
||
|
||
oh valla! ne bu ya? saçmalık.kadınlar nasıl anlaşıyor şaka gibi ya!
|
||