|
||
| Duygularınızı tüm çıplaklığıyla ifade edebiliyor musunuz? |
||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir... | ||
|
||
kesinlikle kişiye göre değişir.karşımdakine güvenirsem gayet açık konusurum ve de herşeyi anlatırım.bilen bilir
|
||
|
||
| Zaman zaman yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Mesela beni tam olarak tanımayan herkes hakkımda olumsuz fikirler üretir. Önyargılı davranmak kötü birşey gerçekten. Zaman zaman duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. |
||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir ...de ........... sevdiğimi asla sevdiğim kişiye açık açık anlatamıyorum... ima ediyorum hep =) herkes beni soğuk biri bilir pek arkadaşımda yoktur. aslında onlardan daha sıcağım onlarda biliyorda ben soğuk görünüyorum tipim soğuk.tipten kaybediyorum yani : D |
||
|
||
Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir ...de ........... sevdiğimi asla sevdiğim kişiye açık açık anlatamıyorum... ima ediyorum hep =) herkes beni soğuk biri bilir pek arkadaşımda yoktur. aslında onlardan daha sıcağım onlarda biliyorda ben soğuk görünüyorum tipim soğuk.tipten kaybediyorum yani : D aynen abi ya herkese anlatırım, sevdiğim bayana anlatamam neyse ben severim seni geyik olmasın...
|
||
|
||
Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir ...de ........... ben sevdiğime ne ifade ne de ima ederim... yapım böyle ne yapayım? geriye kalan her şey doğrudur. bir tek çookk yakın olduğum kişiyle ancak...
sevdiğimi asla sevdiğim kişiye açık açık anlatamıyorum... ima ediyorum hep =) herkes beni soğuk biri bilir pek arkadaşımda yoktur. aslında onlardan daha sıcağım onlarda biliyorda ben soğuk görünüyorum tipim soğuk.tipten kaybediyorum yani : D |
||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir... tabi ki de herkese anlatamam duygularımı.anlatırsan da öyle sarmaz ki ![]() bir de başlık çok çarpıcı olmuş
|
||
|
||
| çoğu zamn edmem yani belirli kişilere edebilirim mesela çok güvendiğim samimiyetine inandığım kişilere aa diğerlerine edemem çünkü yalnış anlaşılmaktan korkarım sadece ima ederim ve karşı tarfında anlamasını sağlarım. | ||
|
||
| gerektiği zaman ve kişiye bağlı..ama kendimi ifade etmekte ne zorlanırım ne de çekinirim..ama tabiki patavatsızlık yapmam.. | ||
|
||
saçma geldi bu soru
|
||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir.. Karşımdaki kişinin ne kadar kapabileceğine bağlı tabir yerindeyse.. |
||
|
||
| Kesinlikle kişiden kişiye göre değişir... Karşımdaki beni tanıyan biri ise gayet rahat her isteğimi,düşüncemi açık açık söylerim.Utanmam,sıkılmam... Ama karşımdaki beni tanımıyor ise..Anlatamam,belki de hiç konuşmam... |
||
|
||
gerektiği kadar paylaşırım.içimde kalması beni daha çok mutlu ediyor,ama duygularımı sevdiğim kişiye de söylemişimdir,söylerim de.
|
||
|
||
| *Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir. Çok mutlu olduğumda yoldan geçen insanları bile durdurup anlatasım geliyor (: Ama yine de kime ne anlatacağımı iyi biliyorum. |
||