|
||
| gerektiği kadarını paylaşırım,herkes hakkında ne düşünüyorsam dozunda olmak şartıyla bilsin.kartlar açık oynayalım oyunu | ||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir herkese her duygumu her yaşadığımı anlatmam anlatacağım kişileri seçerim |
||
|
||
| Ben kesinlikle yapamam bunu. Benim için konuşmak bile zordur yani ki bunu yapabiliyim. | ||
|
||
| Yaa anlatacağım kişiye gore değişir ama genelleme yaparsam fazlada duygularımı belli edemiyorum yada etmiyorum.. | ||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir | ||
|
||
| Duygularımı anlatacagım kisiye göre degisir,insan birisine güvenmiyorsa niye anlatsin ki duygularini | ||
|
||
| gerektiği kadarını anlatırım zaten sırf bu huyum yüzünden insanlar hakkımda hiçbirşey bilmeden gönüllerince atıp,tutabiliyorlar.bu güne kadar beni tanımayan insanların %90'ı hatta daha fazlası benim çok gıcık,ukala ve şımarık olduğumu düşünmüştür. | ||
|
||
| kişisine göre değişiyor karşımdaki kişi anlayışlı beni tanıyan biriyse açık açık belirtirim düşüncelerimi. | ||
|
||
| insanlara hiç bir şekilde güvenmiyorum.. annem olsa bile ... | ||
|
||
| bana duygularımı paylaşmak aptalca geliyor başkasına ne ki.... anlatınca nolacak? ki anlatacak olsamda kendimi ifade edemeyeceğime eminim bir ara psikolağa gittim anlatmamı istedi geçiştirme cevap verdim ki yalandı sonra çıktım | ||
|
||
| ben çok utangaç biriyim aslında.hemen kızarırım bişey olduğunda.ve bu huyumu hiç ama hiiiiç sevmiyorum... mesela bi mor ve ötesi konserini en önde izlersem (ki o günü sabırsızlıkla bekliyorum. ) kıpkırmızı olabilirim
|
||
|
||
duygularımı kimseyle paylaşmam pek kendımde kalması en doğru olanı sanki kendimde kendi kendime... (
|
||
|
||
anlatacagım kişiye göre degsr tabiki.annemse tüm cıplaklıgıyla anlatmam
|
||
|
||
| Hayır...Çünkü kelimeler bile duygularımı anlatmaya yetmiyor..belkide ben kelimelere anlam yüklemeliyimdir...ama tam olarak ifade edemediğime inanıyorum...çünkü her yaşadığımız anı anlatmak ifade etmek yetmeyebilir...bu yüzden Hayır | ||
|
||
| Duygularımı anlatacağım kişiye göre değişir Bence, zaten duygularımızı hangi kişi olursa olsun hiç bir zaman tam olarak anlatamayız her zaman bir takım sorunlarımızı,mutluluklarımızı,üzüntümüzü...içimize saklarız.. |
||