|
||
| doğru:gördüğümüz,duyduğumuz,bildiğimiz,hissettiğimiz oluyor bazen.sonra bakıyoruz ki yanlış görmüşüz,hissetmişiz,algılamışız... Sizce doğru nedir? |
||
|
||
| doğru olan birşey var ki oda yanlışın zıddı,doğru... | ||
|
||
| Yaşanılan tecrübelerin bileşkesi.. En tarafsız olanı yani.. |
||
|
||
| bilimsel gerçekler! | ||
|
||
doğru olan birşey var ki oda yanlışın zıddı,doğru... artı olarak insanların, maddi manevi durumlarını bilemeyeceğimiz için doğrular kişilere göre değişir.benim doğrum senin yanlısın.
|
||
|
||
| inandığım..kanıtlanmış ve sorgulamamı sağlayan gerçekler..ama herkesin kendi doğrusu olduğuna inanırım genelde..tabi uç nokta olmadığı sürece.. | ||
|
||
| herkesin doğrusu birbirinden farklı olabilir bazen .ama bilimsel konularda kanıtlanmışlık varsa ve siz hala yanlıştır diyorsanız yanlış sizsiniz demektir =) çoğunluk ne kadar büyük olursa olsun doğruluk kanıtlanmadığı sürece ben kendi inandığıma doğru derim .inanmışsam araştırmayada çalışırım ama asla çoğunluk böyle diyor diye kendi fikrimden ayrılamam .sesimi kısmaya çalışırlarsada susmam .fikir özgürlüğü diye bir şey var XD |
||
|
||
| bence sorgulamamı sağlayan gerçekler doğrudur herkesin kendiine göe doğru dediği bişeyler vardır ama bazende bir başkasnın doğruluğunu anlamamız içinde sorgulamamız gerekir | ||
|
||
Sadece inandığım .. gözlerimin ardındaki bulanık dünyada saklı olan bir "çelişki" doğru.. ya da olmadığını kabullenemediğim bir şey |
||
|
||
doğru:gördüğümüz,duyduğumuz,bildiğimiz,hissettiğimiz oluyor bazen.sonra bakıyoruz ki yanlış görmüşüz,hissetmişiz,algılamışız... doğru hayalkırıklığıdır o zaman.böyle daha iyi.
Sizce doğru nedir? |
||
|
||
| Doğru, yanlışlarımızı yalanlayan kavramdır bana göre.. Yanlışlardan yola çıkarak doğruyu buluruz ya da çoğu zaman o bizi bulur.. |
||
|
||
| benim doğrularım; -sadece inandığım -sorgulamamı sağlayan gerçekler.. kanıtlanmışlıklar bazen insanları yanıltabilir.. |
||
|
||
| Tabiki de sadece inandığım ve Yaşanan tecrübelerin bileşkesi..benim için. | ||
|
||
| benim doğrularım; - Bilimsel gerçekler - Yaşanan tecrübelerin bileşkesi - Sorgulamamı sağlayan gerçekler bilimsel gerçeklerin olmasını düşünürüm bazen insanları yanıltma payı da var ama olması gerekenlerden biridir. yaşanan tecrüblerin bileşkesi doğruları gördüğümüz şeylerdir. kendimi sorgulamamı sağlayan şeylerdir doğru.Bana gerçekleri gösteren şeydir. |
||
|
||
Herkesin doğrusu kendine doğrudur.Doğruya giden bir çok yol vardır umarım seninkisi çok uzun olmaz
|
||