|
||
mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır...
|
||
|
||
mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... ![]() .........
|
||
|
||
mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... ![]() evet mantıklı =P
|
||
|
||
mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... ![]() evet mantıklı =P ![]() süpper olmuşş yaw çok güldümm resmen filozof olma yollundasınızz DUYGUlu mantık mantıklı DUYGU ama ne olursa olsun duygu içimden nasıl gelirse öyle davranıyorum bence herkes öyle yapmalı sonradan pişman olmak yok en azından ![]() |
||
|
||
| bence mantık daha önemli. duyguları mantığa uydurmak gerek... | ||
|
||
olaya göre değişir aynen öyle normalde duygusalımdır ama genelde mantığa göre karar veririm ![]()
|
||
|
||
mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... ![]() evet mantıklı =P ![]()
|
||
|
||
"mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... [/quote] mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır... mantıklı duygular ... "mantıklı duygu"... o da mantığı tercih etmek olmuyor mu mantıksız duyguyu reddediyor kurdugun tamlama Neyse... Bence de "mantık"... Ama mantık mı daha çok mutlu eder insanı yoksa duygular mı tartışılır...
|
||
|
||
bence mantık ve duygular birbiriyle örtüşmelidir yani her ikiside ama denge içinde ikisi de zamanında olursa işte o zaman çok güzel olur
|
||
|
||
| Ben nerdeyse her konuda çelişkide kalırım...O yüzden mantık ile duygu arasında da çelişkide kalıyorum.Çok çelişkili... | ||
|
||
| mantık olmazsa olmaz bugüne kadar bi zararını görmedim bundan sonra da görmeyecegimi düşünüyorum | ||
|
||
| ikisi arasında seçim yapmak zor ya da olmaz diyebilirim..her ikisi de gerektiğince kullanılmalı doğru karar verebilmek için | ||
|
||
Bence her zaman duygularına güvenmelisin...Ama çok mantıksız bir şey için de duygularınla hareket etsen de bir şey elde edemezsin.O yüzden gerektiği yerde kullanmalısın ikisini de...
|
||
|
||
Bence kesinlikle mantık Duygularımla pek hareket etmem
|
||
|
||
| Kesinlikle mantık.Duygularımla hareket ettiğimde sonuçları ağır oldu.o yüzden duygularımla değil mantığımla hareket ederim.o bana doğru yolu buldurur er ya da geç. | ||