mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Fenomen

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

deborah 02.05.2008 16:17:11
insanı komaya soktu resmen o adam Angry burada da varmış baya fenomenzedeler Grin

merve_mor 02.05.2008 16:33:13
Ben sadece Teoman'ın olduğu bölümü izledim.Ağzım açık kaldı.Tv ye kaşık maşık koymadım üşendim kalkmaya.Evde de kimse yoktu.Getirin diyemedim. Grin
Zaten kaşıkla ilgili kısma gelince kalktım tv basından.Sadece Teoman'ın şarkı olayı süperdi. Smiley
Hoş bir program.'Var mısın yok musun?' gibi programlardan iyidir.En azından ilgi çekici. Smiley

bir_derdim_var 02.05.2008 16:52:54
Bu arada ilk haftada olması lazım.
Adam televizyonun üstüne bozuk bir saat koyun demiş.
Bizim arkadaşlar yapmış.Birinin gerçekten çalışmış.
Anlatıyordu bana geçenlerde uyuyamamış gece Smiley

yumurta 02.05.2008 17:08:57
yahu ben kaşığı yamultamadım yapabilen var mı
bir de dün akşam adam kalbini durdurdu bir tanesi de ünlülerin çizdiği resimleri bilmişti ama adamın gözleri nasıl oldu öyle ya yalnız kadını beğenmedim çok itici geldi yaptığı şey de pek ilginç gelmedi ama adamlar süper yapıyor bence

zencefil.mof 02.05.2008 17:12:42
ya orada Berk benim adamım Smiley
Çocuğun gözlerinin rengi değişiyor ben kendimi kaybediyorum Smiley
oradan Berk ayrılırsa çok üzülürüm valla Smiley

ah ah benimde böyle özelliklerim olsa:) [çok şey istiyorum ]

creen_life 14.05.2008 17:59:11
bu programdan etkilenip bi gün okulda bütün gün boyunca şu sandalyeden kaldırma olayını denedik ama olmadı..arkadaşım denemiş dedesini kaldırmışlar  Shocked ama biz bir türlü beceremedk.. Undecided  o gün hoca sınıfa her geldiğinde bir kişinin başına 4 kişi doluşmuş elleri kafasında 40 a kadr sayar şekilde yakaladı.. Cheesy

burki 14.05.2008 22:08:58
acep bugün ne yapacak uri geller Huh  sadece kaşık yamultmuyordur heralde adam. Her hafta aynı muhabbet   Sad

yumurta 16.05.2008 17:26:14
bu programdan etkilenip bi gün okulda bütün gün boyunca şu sandalyeden kaldırma olayını denedik ama olmadı..arkadaşım denemiş dedesini kaldırmışlar  Shocked ama biz bir türlü beceremedk.. Undecided  o gün hoca sınıfa her geldiğinde bir kişinin başına 4 kişi doluşmuş elleri kafasında 40 a kadr sayar şekilde yakaladı.. Cheesy
yapamadıysanız tam konsantre olamamışsınızdır biz dört kız iri yarı bi oğlanı kaldırdık düşün artık
bir de dün akşam berk süper bir performans gösterdi düne kadar berk'i pek sevmiyodum ama dünkü performanstan sonra çocuğa hayran kaldım bir de enes'in performansı çok hoşuma gitti dün akşam hayli güzeldi program

Birgül 16.05.2008 18:08:42
bizim okulda da yaptılar kaldırma olayını,oldu yani. dün akşam da güzeldi. 346'yı nasıl söylettirdi ya?  Cheesy

merveylem 16.05.2008 18:40:55
bir defa izledim oda teoman var diye bana çok saçma geldi açıkcası. biri konuklar için önemli olan kişileri buldu daha önceden konuşmuş oldukları çok açıktı bence gülmekten kendimi alamadım çok yapmacık geldi Grin

zeyneppp 16.05.2008 23:34:04
ben kasıgı kırmıstımm öle bi inanmıstım ki Grin

* Nevermind(!) 18.05.2008 23:32:41
her hafta izliyorum..ilk 2 bölümünde çok heyecanlanıyordum ama artık sıkıldım :S

Zingaro 28.05.2008 16:38:38
Kaşığı bükme olayları felan telekinetik(parapsikolojik) güçlere giriyor ve herkeste bu güç yoktur.Benim de ilgimi Stephen King'in Göz romanında çekmişti ve dünyada kanıtları varmış...Ama herkesin denemesi çok saçma ve bu programı acayip gereksiz buluyorum...

immortal 13.06.2008 21:24:44
bugün kanal d de yayınlanan dobra dobra programında kaşık büken insanların düşüncelerin okuyan(okuduğunu söyleyen Grin ) şahıs vardı adı tanselmiydi tam olarak hatırlamıyorum.programı tesadüfen izledim programdaki doktorun düşüncelerini okuyacaktı okuyamadı kaşık bükecekti büktüde ama eliyle Grin adam tam bi fiyasko çıktı Grin

seçkin_mvö 13.06.2008 21:28:06
vala bu programı 1 kere izledim takip etmiyorum..İlginç ama hep aynıydı..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3