mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Uyurken hangi kişiliktesiniz ?

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5

deliiz 30.05.2008 21:53:04
ilk başta yaşlı duruşunda ama sonrası Cheesy deli tepe bişey...

mosmorumsutrak 30.05.2008 22:37:46
 her türlü yatarım genelde ayaklarım yatakta kafam yerde yada kafam yatakta yere oturur yatarım benim ki kişiliksiz tarz yatış

mor_deli 01.06.2008 18:13:23
valla ben tüm şekilleri denerim ne zaman nasıl uyuduğumuda bilmemki
hepsinden var bende karışık Grin

gülden 01.06.2008 18:31:26
Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış..
Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın üzerinde olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, topluluk, sürü halinde yaşamayı sever. Başkalarından çok kendilerini önemserler.. Bunun yanında sinirli, huzursuz ve içli, kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.
 Grin Grin

more and more 01.06.2008 18:43:09
Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın üzerinde olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, topluluk, sürü halinde yaşamayı sever. Başkalarından çok kendilerini önemserler.. Bunun yanında sinirli, huzursuz ve içli, kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.

Bazi özellikler uyuyor Cheesy Bazilari ise kesinlikle uymuyor ne demek o öyle baskasindan önce kendini düsünür önemser falan :-\Benimle uzaktan yakindan alakasi yok Grin

Eglenceli bir test ama paylasim icin tesekkürler Cool

ayıp_olmaz_mı 02.06.2008 19:24:11
Fetus / cenin yatışı..
Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

budur.. hep bole yatarım

KroniKVaKa 04.06.2008 15:27:46

pek kolay incinmem ama yaa Smiley

mvo_seyma 05.06.2008 17:57:59
İlk başta böyle, ama daha sonra daha deli yatıyorum  Grin
  Fetus / cenin yatışı..
Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

Doğru ama aynen böyleyim Wink

hrn_btl 06.06.2008 08:49:21
uyurken nası yattığımı  nerden görim valla nası rahat edersem öle uyuyom

mer ve ötesi 16.07.2008 11:22:53

aynısının tıpkısı Grin Grin Grin

living dead 16.07.2008 11:27:15
Benim yatış şeklimi şıklarda göremedim Grin

Özgün bir yatış stilim var Cheesy

bad_dream 16.07.2008 11:28:20
Benim yatış şeklimi şıklarda göremedim Grin

Özgün bir yatış stilim var Cheesy
Grin Grin Grin Grin

ayşevebilge 16.07.2008 11:33:27
asker yatışı Grin Grin Grin Grin

Mısra__Lost 16.07.2008 11:47:31
ilk başta yaşlı duruşunda ama sonrası Cheesy deli tepe bişey...
aynen Cheesy

+++KoRn+++ 16.07.2008 11:48:53
valla  uyudugum sırada nasıl uyudugumu hatırlayamıyorum pek.ama ilk yatış şeklim yaşlı duruşunda.
bende bunu yazıcaktım da.. bayaaa bir erken davranmışsın Grin katılıyorum. Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5