|
||
arkadaşlar röportajın fotoğraflarını çektim, arka fonda bizim masa örtüsü var ama idare ediverin uğraşman yeterli...kesin alıyoruz bu ay Rolling Stone dergisi'ni...
resimleri küçültünce image'e sığmıyordu da.. alın dergiyi çok güzel röportaj cidden (: |
||
|
||
yeter artık D&R da görünce aynen böyle dedim
|
||
|
||
aldımm dergiyi şimdii ![]() 2 tane kalmıştı tekini arkadaşım aldı tekini de ben ![]() ama henüzz okuyamadım valla çok yorgunum ama süperler yaa
|
||
|
||
| bende alacam.kapağı süper. | ||
|
||
teşekkürler ya benimde almam lazım üff süperler ya
|
||
|
||
Bu fotoğrafları daha önce hiç görmedim Mutlaka Almalıyım.. Haber İçin Teşekkürler!
|
||
|
||
ya hiç bir yerde bulamıyorum sadece bunu bulamsam neyse hiç birini bulamadım ............
|
||
|
||
| kerem ö. abi kapakta güzel çıkmış .................. | ||
|
||
bende dün aldım dergiyi bir baktım reyona morlarım öyle sevindim ki:) kapıp aldım.kapak resmi gerçekten çok güzel... aynı şekilde röportajda... dün akşam okudum dergiyi , gece rüyamda kerem ö. abimi gördüm:) sabah acayip mutlu bir şekilde uyandım:) sanki kerem abiyle kırk yıllık dost gibi oturup konuşuyoruz, yiyiyoruz,içiyoruz... muhteşemdi ya:) "1'e 33'se Allah belasını versin."
|
||
|
||
ben alacağım da param bitti biriktirip tekrar alacağım zaten başka dergiler de var. hayatım bundan ibaret para biriktir,dergilere harca,sonra yine biriktir,... kapak pozunu beğendim. röportaj da güzeldir tahminimce
|
||
|
||
| iyi de bu dergileri nereden bulabilirim fotolara bittim ben hele kapağına bittim süperler | ||
|
||
süper süper süper... ![]() allah'ım bunlar ne şeker pozlar...
|
||
|
||
pozlar çok güzel,bol bol da röportaj var...
|
||
|
||
hemen gidip alıyorum...
|
||
|
||
iyi de bu dergileri nereden bulabilirim fotolara bittim ben hele kapağına bittim süperler gazete bayilerinde yada büyük marketlerde satılıyor.. |
||