|
||
çok güzeller...
|
||
|
||
| tamam bugün yada yarın bakıveririm hatta alırım söylediğin için sağol rainbow | ||
|
||
uff ya ben malesef alamiyorum
|
||
|
||
| para bulursam dergiyi alacağım ama alsam bile o dergiyi eve sokmak çok zor olacak geçen akşam babam bu güne kadar aldığım bütün müzik dergilerini buldu sonra bana çok kızdı 'sen bu gidişle satanist olursun' gibilerinden neyseki dergileri yırtmadı bende sabah okula giderken her şeyi (cd,dergi,kitap vb.) toplayıp arkadaşıma götürdüm 1 hafta sonra geri aldım ve evde kitaplarımın arasında saklıyorum zor bulur biraz ![]() ama bulursa fena olur ![]() neyse konuyu dağıtmayayım ama aklıma bir şey takıldı o fotoğraflara benzer bir fotoğraf Duman'ın da vardı hatırlıyor musunuz? |
||
|
||
| Arkadaşlar başka hangi dergilerde var röportajları ona göre bende alırım | ||
|
||
| Aldım dergiyi en sonunda. Okula gidince alıyorum yanıma iki kişi sonra gidiyoz dergi almaya ![]() Gene öyle oldu.Ben zaten aldım mvö'yü dergi noldu bilmiyorum, sınıftan biri aldı heralde:D |
||
|
||
inanmiyorum dergi süper istiyorum ya
|
||
|
||
bugün aldım dergiyi. çok süperler her zamanki gibi hem sorular hem cevaplar gerçekten muhteşem yapılmış bir röportaj resimlerde cabası...
|
||
|
||
| Ama hiç Kerem abi konuşmamış ki. Nerde bu röportajın zevki yani. :S | ||
|
||
daha alamadım ...................
|
||
|
||
| bugün gördüm ve hemen aldım.çok tatlılar.herzaman söylüyorum ve gene söyliycem siz süpersiniz mvö.... | ||
|
||
aha hemen almam lazım..o kapak ne yav bayıldım pozlara Harun ne kadar da rahat
|
||
|
||
tam alınası bi dergi içeriği çok güzel bence alın ben aldımilk defa bi siyah beyaz fotoğrafı çok beğendim şu ilk sayfadakiçok güzel
|
||
|
||
ooo uzun zamandır dergi almıyordum bu cidden güzel olmalı alper bahçekapılı' ymış röportajı yapan demek kim bilir nası' güzel olmuştur
|
||
|
||
| yoruma gerek yok tam tahmn edildiği gibi.."İnsanlara bir fikri iletmek yeterince büyük bir değişim potansiyeli taşıyan bir eylem"Kerem Kabadayı.. | ||