|
||
dergiyi aldim muhtesem ![]() resimler cok güzel .. "İnsanlara bir fikri iletmek yeterince büyük bir değişim potansiyeli taşıyan bir eylem"Kerem Kabadayı.. bu sözde cok hosuma gitti diyecek laf yok |
||
|
||
röportaj da resimler de çok güzel ve farklı.verdikleri cevapları okudukça büyülendim.harika cevaplamışlar.bir de poster verselermiş...
|
||
|
||
sonunda aldım ........=Mesela ileride MP3 olarak bir şeyler yayınlayabilir misiniz? Ya da Radiohead kadar ileri gidip albümü internet'ten dinleyicilere sunabilir misiniz? Harun abi= Biz albüm yayınlama pratiğini seven insanlarız.Üstelik CD'lerin bir özelliği var yan yana dizebiliyorsunuz (gülüyor )Kabadayı abi = Ben 1996 yılında Şehir albümünün CD ile ............Harun abi=Kasetini yan yana koyuyordun(gülüyorlar )Kabadayı abi=Bunlardan daha çok olacak diye daha yeni aldım o yüzden hepsini okuyamadım gülüyorlar yazınca okuyayım dedim
|
||
|
||
benimde sabah ilk işim dergiyi almak oldu ..ben diyorum bu rolling'de bir iş var diye en süper mor röportajları buradan ve blue jean'den çıkıyor çünkü neyse çok güzeldi röportaj ya ![]() Kerem Kabadayı:''Yaptıklarımızın bir bütün olarak bir çok gence farklı bir yolun da olduğunu,hergün tekrar tekrar yapılan bir çok şeyin bile farklı bir şekilde yapılabileceğini,bunun da kimseye zarar vermediğini,güzel bir şey yapmak için yola çıkınca illaki sürünmek zorunda olunmadığını insanlara bir şekilde anlatabildiğimizi inanıyorum.Son 11-12 yılda bir çok kişinin hayatını etkilemiş olduğumuzu düşünüyorum.Zaten lisedeki bir gence farklı bir ses dinletebilmek,üniversitedeki bir gence makale okutmaktan çok daha etkili olabiliyor.Bütün hayatını planlaması açısından. abi dedim o ilk cümle ne öyle paragraf gibi nasıl uzun oku oku bitmedi bir döktürdü ki Kerem K. bayıldım bu sözlere ben ![]() CD muhabbeti vardı Harun:''Biz albüm yayınlama pratiğini seven insanlarız.Üstelik CD'lerin bir özelliği var;yan yana dizebiliyorsunuz(Gülüyor). Röportajın sonu beni bitirdi (grup içi çatışmalar falan )-Son olarak,en son dördünüz müzik dışında birlikte ne yaptınız? Harun:''Demin çorba içtik.'' ![]() Burak:''Dün o konuda güzel bir şey yaptık,şehir dışına,Şile taraflarına dolanmaya gittik.Gerçi Kerem(Kabadayı) bizimle yoktu.'' Kerem K.:''Bir gece önce söylersen gelemem tabii.'' Burak:''Pardon abi(Gülüyorlar). ![]() birde fotolar harikaydı siyah-beyaz en sevdiğim
|
||
|
||
| dergiyi aldım resimler çok hoşuma gitti çok güzel olmuş | ||
|
||
daha varmıdır acaba şahsen ben hala alamadım
|
||
|
||
| arkadaşlar bilmiyorum farkettinizmi ben aldıktan baya sonra farkettim.Sayfa 13 te bir haber var Nükleer santralle ilgili ve Harun Tekin'in resmi var aynı zamanda yazıda santralle ilgili söylediği birşeyler var.. kusura bakmayın arkadaşlar ancak bu kadar oldu ![]() ![]() |
||
|
||
evet ben de harun tekin'in resmini görünce okudum o yazıyı.harun abiden söz yazılmış.güzel yazı olmuş o da.
|
||
|
||
| Dergi süper!!Özellikle kapak resmine bittim(:İki gün önce markete gittim,dergilere bakıyom.Bide ne görim dergide MOR var!!Dergidende bitane kalmış:(Elime beş altı tane dergi aldım,bakıyo gibi yaptım,degiyi en arkaya koydum.Sabah 10:00'da gittim dergiyi aldım.Süperdi(: | ||
|
||
üüfff ağlıcam şimdi ya bir türlü o dergiyi alamadım ooffffff
|
||
|
||
| bugün aldım ve okudum mükemmel bir röportaj olmuş.. | ||
|
||
herkes almış almayan tek ben mi kaltım yoksa
|
||
|
||
bende bugün aldım.süper röportaj olmuş.Kerem Özyeğen yok ama Kerem K. harika sözler sarf etmiş.
|
||
|
||
| Kerem K. nın demokrasinin gidişatı ve bunun doğracağı sonuçlar hakkında söylediklerine bayıldım cidden çok zekice | ||
|
||
Kerem K. nın demokrasinin gidişatı ve bunun doğracağı sonuçlar hakkında söylediklerine bayıldım cidden çok zekice neden??türban hakkı korunabilsin de demişti bir de!
|
||