mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Röportajlar - Basın

Konu: Mayıs 2008 Rolling Stone dergisi

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

mors. 03.05.2008 17:44:51
 dergiyi aldim muhtesem  Smiley Smiley
 resimler cok güzel ..
"İnsanlara bir fikri iletmek yeterince büyük bir değişim potansiyeli taşıyan bir eylem"Kerem Kabadayı..  bu sözde cok hosuma gitti diyecek laf yok  Smiley Smiley

Birgül 03.05.2008 18:36:36
röportaj da resimler de çok güzel ve farklı.verdikleri cevapları okudukça büyülendim.harika cevaplamışlar.bir de poster verselermiş...  Wink

yazgülü gürer 04.05.2008 08:49:05
sonunda aldım Cheesy ........

=Mesela ileride MP3 olarak bir şeyler yayınlayabilir misiniz? Ya da Radiohead kadar ileri gidip albümü internet'ten dinleyicilere sunabilir misiniz?

Harun abi= Biz albüm yayınlama pratiğini seven insanlarız.Üstelik CD'lerin bir özelliği var yan yana dizebiliyorsunuz (gülüyor Cheesy )
      Kabadayı abi Cheesy = Ben 1996 yılında Şehir albümünün CD ile ............
      Harun abi=Kasetini yan yana koyuyordun(gülüyorlar Cheesy )
      Kabadayı abi=Bunlardan daha çok olacak diye Cheesy

Cheesy daha yeni aldım o yüzden hepsini okuyamadım gülüyorlar yazınca okuyayım dedim Cheesy

deborah 04.05.2008 09:24:41
benimde sabah ilk işim dergiyi almak oldu Grin..ben diyorum bu rolling'de bir iş var diye en süper mor röportajları buradan ve blue jean'den çıkıyor çünkü Wink neyse çok güzeldi röportaj ya Cheesy

Kerem Kabadayı:''Yaptıklarımızın bir bütün olarak bir çok gence farklı bir yolun da olduğunu,hergün tekrar tekrar yapılan bir çok şeyin bile farklı bir şekilde yapılabileceğini,bunun da kimseye zarar vermediğini,güzel bir şey yapmak için yola çıkınca illaki sürünmek zorunda olunmadığını insanlara bir şekilde anlatabildiğimizi inanıyorum.Son 11-12 yılda bir çok kişinin hayatını etkilemiş olduğumuzu düşünüyorum.Zaten lisedeki bir gence farklı bir ses dinletebilmek,üniversitedeki bir gence makale okutmaktan çok daha etkili olabiliyor.Bütün hayatını planlaması açısından.

abi dedim o ilk cümle ne öyle paragraf gibi nasıl uzun oku oku bitmedi bir döktürdü ki Kerem K. bayıldım bu sözlere ben Smiley

CD muhabbeti vardı  Grin Harun:''Biz albüm yayınlama pratiğini seven insanlarız.Üstelik CD'lerin bir özelliği var;yan yana dizebiliyorsunuz(Gülüyor). Grin

Röportajın sonu beni bitirdi Grin(grup içi çatışmalar falan Cheesy)

-Son olarak,en son dördünüz müzik dışında birlikte ne yaptınız?

Harun:''Demin çorba içtik.'' Grin
Burak:''Dün o konuda güzel bir şey yaptık,şehir dışına,Şile taraflarına dolanmaya gittik.Gerçi Kerem(Kabadayı) bizimle yoktu.''
Kerem K.:''Bir gece önce söylersen gelemem tabii.'' Grin
Burak:''Pardon abi(Gülüyorlar). Grin

birde fotolar harikaydı siyah-beyaz en sevdiğim Smiley

Ecm.. 04.05.2008 09:42:46
dergiyi aldım resimler çok hoşuma gitti çok güzel olmuş

Mavi_cadı 04.05.2008 15:04:09
daha varmıdır acaba şahsen ben hala alamadım Cry

hrntknm 04.05.2008 16:24:41
arkadaşlar bilmiyorum farkettinizmi ben aldıktan baya sonra farkettim.Sayfa 13 te bir haber var Nükleer santralle ilgili ve Harun Tekin'in resmi var aynı zamanda yazıda santralle ilgili söylediği birşeyler var..

kusura bakmayın arkadaşlar ancak bu kadar oldu  Undecided

Birgül 05.05.2008 17:34:28
evet ben de harun tekin'in resmini görünce okudum o yazıyı.harun abiden söz yazılmış.güzel yazı olmuş o da. Wink

beroş 08.05.2008 15:52:25
Dergi süper!!Özellikle kapak resmine bittim(:İki gün önce markete gittim,dergilere bakıyom.Bide ne görim dergide MOR var!!Dergidende bitane kalmış:(Elime beş altı tane dergi aldım,bakıyo gibi yaptım,degiyi en arkaya koydum.Sabah 10:00'da gittim dergiyi aldım.Süperdi(:

Mavi_cadı 08.05.2008 22:00:14
üüfff ağlıcam şimdi ya bir türlü o dergiyi alamadım ooffffff Cry Cry Cry

* Nevermind(!) 09.05.2008 18:22:34
bugün aldım ve okudum mükemmel bir röportaj olmuş..

Mavi_cadı 09.05.2008 22:23:41
herkes almış almayan tek ben mi kaltım yoksa Huh

burakpurple 10.05.2008 23:14:12
bende bugün aldım.süper röportaj olmuş.Kerem  Özyeğen yok ama Kerem K. harika sözler sarf etmiş.  Smiley

ılgın işgenç 11.05.2008 10:43:41
Kerem K. nın demokrasinin gidişatı ve bunun doğracağı sonuçlar hakkında söylediklerine bayıldım cidden çok zekice

nrc 11.05.2008 11:55:11
Kerem K. nın demokrasinin gidişatı ve bunun doğracağı sonuçlar hakkında söylediklerine bayıldım cidden çok zekice
neden??
türban hakkı korunabilsin de demişti bir de! Shocked Shocked

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5