|
||
| ŞARKICI KALOMIRA MOR VE ÖTESİ'NE GÖZ KIRPTI Eurovision şarkı yarışması'nda Yunanistan'ı temsil eden Kalomira, 'Mor ve Ötesi' hem yakışıklı hem de parçaları iddialı! Yunanlı şarkıcı Kalomira, Mor ve Ötesi ile 'Deli' şarkısına iltifat yağdırdı: Grubun üyeleri yakışıklı. Parça da alternatif favorilerim arasında. Günaydın'ın haberine göre, bence Türkiye'nin paketi tamam! 24 Mayıs'ta Belgrat'ta düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda Yunanistan'ı temsil edecek olan Kalomira, yarışmada seslendireceği 'Secret Combination' isimli parçaya çok güveniyor. Öte yandan Türkiye adına yarışacak olan Mor ve Ötesi'nin 'Deli' adlı parçasının da alternatif favorisi olduğunu açıkladı. Ülkesini Eurovision'da temsil edeceği için çok mutlu olduğunu belirten Kalomira, yarışmayla ilgili konuştu: SİZDEN OY BEKLİYORUM! * Eurovision'da seslendireceğim şarkı Pop-R&B tarzında, çok keyifli bir parça. Ama bu yarışmada kimin kazanacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Şarkıdan çok, sahne performansı önemli. * Sahnede çok iyi bir performans çıkarıp, ülkemi çok iyi temsil etmek istiyorum. Şarkımın koreografisine büyük bir özenle çalıştım. * Şarkımın Türkiye radyolarında popüler olduğunu duydum. Türkiye'den oy bekliyorum. * Alternatif Rock dinlemeyi çok seviyorum. Türkiye'nin parçası 'Deli'yi bilgisayarda defalarca dinledim. Bence gruptaki çocuklar yakışıklı ve şarkı çekici. Türkiye'nin paketi tamam yani. SERTAB'I TANIYORUM * Türkiye'de en iyi bildiğim sanatçı Sertab Erener. Onu başarılı buluyorum. Passion Turca ekibindeki arkadaşlarım bana Sezen Aksu ve Ajda Pekkan albümleri de hediye ettiler. * Yunanistan'da bazı Türkçe şarkılara Yunanca sözler yazılıyor. Türkiye'de de bu durumun tam tersinin yaşandığını biliyorum. Bu nedenle tanıdığım çok Türk sanatçı var ama hepsinin isimlerini hatırlamıyorum. |
||
|
||
zeki kızmış tebrik ediyorum.''Mor ve Ötesi'' yakışıklı.Harun değil, Kerem değil
|
||
|
||
ülkelerden oy toplamasını çok iyi biliyomuş arkadaş eminim diğer ülkelerede böyle söylemiştir ................................
|
||
|
||
| bu sözlerin çoğu oy için | ||
|
||
palavra tabii ki de. biz böyle laflarla değil müziğimizle kazanacağız.
|
||
|
||
ülkelerden oy toplamasını çok iyi biliyomuş arkadaş emin diğer ülkelerede böyle söylemiştir aynen : yunan kizi :
................................ |
||
|
||
| Ben bu kızı orda burda görmekten çok sıkıldım. Bi' insanın yapmacıklık ancak bu kadar kanına işler. |
||
|
||
zeki kızmış tebrik ediyorum.''Mor ve Ötesi'' yakışıklı.Harun değil, Kerem değil kanka dikkatli oku grubun üyeleri yakışıklı diyor kop kop kop : D zekimidir bilinmez ama şarkıdan çok görsel şov yapacakları açık .çünkü şarkıları yok =)
|
||
|
||
Ben bu kızı orda burda görmekten çok sıkıldım. aynen yaa off sinir oluyorum kıza Bi' insanın yapmacıklık ancak bu kadar kanına işler. şımarık..
|
||
|
||
| kiz yakisikli bulmus olabilir ama kesinlikle öbür ülkelerede böyle demistir cünkü bu sene cok gurup katiliyor ve kesinlikle her ülkeye öyle demistir her ülkeden oy alabilmek icin galiba | ||
|
||
| Oy toplamak için boş işler bunlar ya...Acayip yapmacık ve şımarık biri.. Orda görülecek kimin birinci olacağı kimin ne olacağı..Tabi insanların ilgisini genelde açık saçık giyinen kızlar çektiği için bunlar iyi bir derece alır, doğru.. |
||
|
||
Ben boyle şımarık kız gormedim yaa.Tamam yakışıklı,şarkıları güzel demiş bunlar doğru ama bunları icten mi soyledi acaba?Sırf oy toplamak icin yapılıyor boyle şeyler.Biz o kıza güzel,şarkısıda güzel diyormuyuz(kendi adıma)demiyoruz.Cünkü değil.....sinir oldum yahuu
|
||
|
||
| ben hic inanmadim samimiyetine, cok iyi hazirlanmis... | ||
|
||
| harun abi ve kerem özyeğen abimize zor anlar yaşatmış kalomira.. | ||
|
||
harun abi ve kerem özyeğen abimize zor anlar yaşatmış kalomira.. Üf manyak kadın ya.Harun çok utandı çok belliydi
|
||