|
||
| O Türkiye'den çok oy bekler.Türkiyedeki diğer insanlar ona oy verde bile biz ona oy vermeyeceğiz.Dimi mor ülkenin mor insanları... | ||
|
||
| tamam çok sağol gözdeniz | ||
|
||
O Türkiye'den çok oy bekler.Türkiyedeki diğer insanlar ona oy verde bile biz ona oy vermeyeceğiz.Dimi mor ülkenin mor insanları... Valla orası hiç belli olmaz.Bizim ülkedeki çoğu erkek bir tane baldırı çıplak kadın gördümü basarlar oyu.Bu kadın ilk 5e girmezse ben de bu işleri bırakıyorum.
|
||
|
||
| Orası öyle tabii.Ama sen oy atacak mısın o kadına.?Atmayacaksın herhalde? | ||
|
||
| Tabii ki de atmayacağım. | ||
|
||
Tanıdığım en kişiliksiz insan. Videoda Harun'la Kerem'in arasına girip birşeyler yapıyor kalçasıyla onlara vuruyor. Yok böyle birşey ya nee ?? hemde kalcasiyla ,gicik kadin bu kadar da olmazki ,gitsin baska ülkelere kalcasini vursun ,hemde kereme ,acaba esc party de ne yapicak bu kadin, ülkesini rezil ediyor |
||
|
||
O Türkiye'den çok oy bekler.Türkiyedeki diğer insanlar ona oy verde bile biz ona oy vermeyeceğiz.Dimi mor ülkenin mor insanları... Valla orası hiç belli olmaz.Bizim ülkedeki çoğu erkek bir tane baldırı çıplak kadın gördümü basarlar oyu.Bu kadın ilk 5e girmezse ben de bu işleri bırakıyorum.Tabi haklisin, ciplak kadin görünce oy atan insanlar var ama Türkiye'den Yunanistan ve Ermenistan'a giden o fazla puanlar da sadece ciplak kadin görenler yüzünden degil.. Bu iki ülkenin fazlaca puan almasinin sebebi, Türkiye'de bir cok Ermeni ve Yunanli'nin bulunmasi.. |
||
|
||
hayatta yapmacık tipleri sevmedim sevmem de ..abi nasıl seviyor ya hangi şarkısını seviyor pardon biliyor ..ya ne tanıyorda yorum yapıyor ben ona şaşıyorum!..zaten ''grup üyeleri yakışıklı'' diyebilmiş yani ne diyebilir ki daha başka hiç şaşırmadım bu lafa..valla gelmeyiz biz bu oyunlara
|
||
|
||
| Öyle. esc party de ne olacağını bilemiyoruz ama öyle yaparsa haddini bildirirler herhalde.Rezil kadın işte ama biz savaşa karşıyız bize yakışmaz cıngar çıkarmak.Ama bu kadın ne hakediyosa onu alacak.Yani hiç bir şey alamayacak. | ||
|
||
| hem kişiliksiz hemde çok şımarık yha of gıcık oldum birde mwö üyelerine asılıyor yok böle birşey hepsi "çok sevimliyim bize oy verin" gibi davranışlar ama biraz zor o oyları alamz | ||
|
||
| Dostluktan ödün vermeyiz.Ama bunun yaptığı sululuktan başka birşey değil.Bizimkiler hiç çıkıpta örnek ermenistanın adayı çok yakışıklı falan dedi mi demedi bu resmen terbiyesizlik,edepsizlik.Yunanistana isteyen oy versin beni ilgilendirmez ama bu sene oy verilmEyi bu kızdan dolayı haketmiyor bence.oy atacaksak Düzgün adaylara atalım bence...Katılıyor musunuz? | ||
|
||
nasil asilir bu kadin utanmiyormu (böyle kadinlar utanmazki ) bu kadin simdi esc de her ülkenin yaninada oturur her ülkeden oy alsin diye , bide sevinmis gibi yapar
|
||
|
||
Harun Tekinle kerem öz mü kerem kabadayının mı arasına giriyor? Keremöz.ün
|
||
|
||
| ben daha önce bilmiyordum kiz kereme asildigini ,asildigini ögrendikten sonra kiza okadar gicik olmustum ki | ||
|
||
| Ya kızda zaten bir şey var böyle, hissediyorsun sanki ne tür bir insan olduğunu..yani hareketleriyle çok iyi anlatıyor nasıl biri olduğunu.. bir de neymiş "turkey 12 points." haha, kıza bak ya..hem ne asılma, yanından ayrılmıyor o video da..gıcık şey. | ||