|
||
Ya kızda zaten bir şey var böyle, hissediyorsun sanki ne tür bir insan olduğunu..yani hareketleriyle çok iyi anlatıyor nasıl biri olduğunu.. bir de neymiş "turkey 12 points." haha, kıza bak ya..hem ne asılma, yanından ayrılmıyor o video da..gıcık şey. ben galiba anladim ne tür insana benzetdiginiz ,bende ona benzetmistim ama zaten kizin tipinden beli... |
||
|
||
| Dostluktan ödün vermeyiz.Ama bunun yaptığı sululuktan başka birşey değil.Bizimkiler hiç çıkıpta örnek ermenistanın adayı çok yakışıklı falan dedi mi demedi bu resmen terbiyesizlik,edepsizlik.Yunanistana isteyen oy versin beni ilgilendirmez ama bu sene oy verilmEyi bu kızdan dolayı haketmiyor bence.oy atacaksak Düzgün adaylara atalım bence...Katılıyor musunuz?Mor ve ötesi fanları.Cevap verirseniz sevinirim. | ||
|
||
Dostluktan ödün vermeyiz.Ama bunun yaptığı sululuktan başka birşey değil.Bizimkiler hiç çıkıpta örnek ermenistanın adayı çok yakışıklı falan dedi mi demedi bu resmen terbiyesizlik,edepsizlik.Yunanistana isteyen oy versin beni ilgilendirmez ama bu sene oy verilmEyi bu kızdan dolayı haketmiyor bence.oy atacaksak Düzgün adaylara atalım bence...Katılıyor musunuz?Mor ve ötesi fanları.Cevap verirseniz sevinirim. evet ,diyelimki rusyaya yanlis bilmiyorsam bir adam katiliyor adini hatirlamiyorum ama ,yanlis bilmiyorsam 2006 ikinci olmustu bu sene yine katiliyor bence o oyu hakediyor ( pianonun icinde bir kiz bale yaparak cikmisti) |
||
|
||
| tansuuu düşünceme katılıyor musun? | ||
|
||
tansuuu düşünceme katılıyor musun? evet katiliyorum morlarinülkesi
|
||
|
||
gazetede resmini gördüm haruna sarılmış işi gücü sarkıntılık ya
|
||
|
||
| söylediği sözlerin yaptığı hareketlerin samimiliğinden şüphe ediyorum.oy için yaptığını düşünüyorum. | ||
|
||
| bence şımarıklığı kendisinde var çünkü yunanistandaki bi programda(eurovisiona katılacağo belli olmadan önce)hareketlri hep aynı... | ||
|
||
| belki de kisiligi öyledir, katiliyorum ssonerr..bilemeyiz nasil bir insan oldugunu ama harbiden biraz abartiya kaciyor... | ||
|
||
harun abi ve kerem özyeğen abimize zor anlar yaşatmış kalomira.. Üf manyak kadın ya.Harun çok utandı çok belliydi ![]() zaten hep beraber resim çektirirken de sarılmalar falan utandı,sıkıldı sanki harun belki de beklemdiği için öyleydi ama bence şarkıya falan değil bizimkilere taktı kafayı
|
||
|
||
Bu Kalomira denilen şahsiyet morlarımıza sarkıyor sürekli katılıyoru :Dm
![]() |
||
|
||
Bu Kalomira denilen şahsiyet morlarımıza sarkıyor sürekli katılıyoru :Dm ![]()
|
||
|
||
oy istemeyi iyi biliyor ( ya da bilmiyor mu demeliyim )
|
||
|
||
ülkelerden oy toplamasını çok iyi biliyomuş arkadaş eminim diğer ülkelerede böyle söylemiştir Katılıyorum herşey oy için yalaka...[/b]
................................ |
||
|
||
kıbrıs ın şarkısı çok iyiydi.nasıl giremediler anlamadık.kalomira çok kastı sanırım böyle oldu şimdi şansları gerçekten düştü
|
||