|
||
evt ya ne güzel sıcak mesajdı o öyle.türk halkı kandı puanları yağdırdı.onlar yaptı sıfırı çekti bize. TAM PUAN VERDİLER SAĞOLSUNLAR....
|
||
|
||
| Eminim yarışma bittikten sonra bizimkileri tınmamıştır bile.. | ||
|
||
| evet sözlerine kandılar ve sonra gördük sonucu ("0") | ||
|
||
| hiç vazgecmeyecekler bu oyunlarından. bizim medya da her seferınde yıyecek
|
||
|
||
bir ülke başka ülkeyle genelde karşılıklı puan atıyor bizimkinde o yoktu biz attık onlar sadece baktı örnek yunanistan soğolsunlar böyle bir durumda 7. olduk süper
|
||
|
||
| onların oyları olmadan,kimseyi aldatmadan,oyun oynamadan yalnızca müziğimiz ile birinci olduk.bu o yunanlılara en güzel cevaptır.biz bişey kaybetmedik ama onlar çok şey kaybettiler... | ||
|
||
| yok efendim mor ve ötesi çok yakışıklıymış sulanma be git kendine kendin gibi birini bul onlar sana bakar mı zaten | ||
|
||
| yağcılarda inecek varrrrr.. | ||
|
||
Hep pozitif konusmus, biraz bunun sayesinde de 3. oldu bence... Ama sarki tam "Eurovision-Sarkisi"
|
||
|
||
haha kız azmış tabi ynanlı başka ne çıkar bunlardan kız görmemiştir hayatında öyle iyi ve yakışıklı insan da ondan söylemiştir. azmış kız haha tabi reklam olma payıda yüksek.
|
||
|
||
| kadina cok gicik oluyorum , ben arkadasima dedimki ben yunanistandaki kalomiraya cok gicik oluyorum arkadasimda sordu ki niye ,bende dedim ki cünkü mor ve ötesine asildi , rusyada bu sene 1. olan adimin adini hatirlamiyorum ama arkadasim rus oldugu icin dediki bende gicik olyurum kadina bu sene rusyadaki adama asildi , söyledi bana , ve ben cok sasirmistim ama o kadindan beklenir gicik kadin
|
||
|
||
| gerçekten hesi oy toplamak için yapılan şeylerdi... (gerçi söyledikleri doğru ama )
|
||
|
||
| ya allahaşkına sarkıyımı beğenmiş üyelerinimi | ||
|
||
palavra palavra palavra...........
|
||
|
||
ya kadın gıcığın şımarığın teki yaaa şarkıyı beğenmiştim ama kadın yüzünden soğudum zaten 12 puan gelio yunanistana kadın coşuyo ya yok şımarık şımarık''thank you'' demeler gülümsemeler zıplamalar az kalsın televizyonun iiçine grip parçalıcaktım o kadını orda olsaydım olay çıkmıştı kesin
|
||