|
||
| burak güvenin yorumladığı içimden geçenleri anlatan gül kendine albümünün belki de en güzel şarkısı.. pazar gunlerini severim belgsel izler, kuslarin hayatini maymunlarin askini zebranin kacisini ormanlardan uzak odamda cay icer, izlerim. bir de benim belgeselim var yonetmeni belli hayatim, askim, kacisim guluyorum ben orda guzel bir hareket cekmisim dunyaya iyi gozukuyorum, iyi iyi bugun hersey iyi.. |
||
|
||
| çok güzel ama çok kısa. ben bu şarkıyı dalgınlık sonucu keşfetmiştim. 'bir' şarkısından sonra durdurmayı unutmuşum cdyi bir süre sonra başladı noluyo dedim iyiki de unutmuşum fark etmiş oldum bu şarkıyı
|
||
|
||
| hadı yaa ben nıe farketmedım allaım | ||
|
||
| sesde güzel olunca süper oluyo tabe | ||
|
||
| güsell bende çok isterdim dünyaya aynısını yapmayıı | ||
|
||
| çok kafa şarkı.. | ||
|
||
| işte mvö den super gizli bi şarkı daha ama buyuk duslerde neden yoksa gızlı sarkı ama cok guzel bı sarkı olmus hele burak abının sesıde gırınce..... | ||
|
||
| güZel bi şarkı ama bana göre sonu belli daha güZel | ||
|
||
| bu şarkıyı tesadüfen dinlemiştim ondan sonrası malum,hep dinledim.. | ||
|
||
| biraz daha uzun olsa herşeyi anlatacak hayatı ama yeter | ||
|
||
çok içten çok güzel aklıma geldikçe bende güzel bir hareket çekiyorum dünyaya
|
||
|
||
| hayatim, askim, kacisim guluyorum ben orda bu adam var ya bu adam sadece yazsın ben okurum... |
||
|
||
| bence çok güzel ama keşke biraz daha uzun olsa.... | ||
|
||
| Gül kendinenin kesinlikle sürprizi olmayı hakeden Burak Güven yorumuylada ayrı bir havaya bürünmüş hidden track | ||
|
||
| hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyayaaaa... iyi gözüküyor iyi.. iyi bugün herşey iyiii.... süper ses,süper şarkı..çok değişik oluyorum bu sesi dinlerken ya muazzam bişe... |
||