|
||
henüz dinleme fırsatımın olmadığı,çok merak ettiğim bir şarkı...
|
||
|
||
ben de keşfedeli baya oldu bu şarkıyı insan önce farkedemiyo sabırlı olmak lazım bi gün dinlerken ööle takılmış çalıyodu biiti şarkı sandım sonra birden bu şarkı çıktı ama çok hoşş şarkı abii ya herkese tavsiye ederim o şarkıyı bulmaya çalışın
|
||
|
||
aynen ![]() önce farkedemiyorsunuz,ama biraz sabır lütfen;BURAK abinin o müthiş sesiyle büyülenen o olağanüstü şarkıyı bi dinleyinnn derim ben
|
||
|
||
şarkıyı bir pazar günü dinlemek de ayrı bir zevk veriyo bence ''hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyayaa iyi gözüküyorum iyi iyi bugün herşey iyi...''
|
||
|
||
ben tesadüfen keşfetmedim açıkcası... bu gizli şarkı olaylarını bildiğim için aldığım her cd nin sonunu mutlaka beklerim gül kendineyi de daha ilk dinlediğimde buldum bu şarkıyı... çok hoşuma gitti çok sevdim ya keşke daha uzun olsaydı ve gizli olmasaydı böyle şarkı saklı kalır mı !!
|
||
|
||
| Beni korkutan, birden irkilmemi sağlayan parça.(1 defalığa mahsus) Albümü ilk defa dinliyorum, son şarkı da çaldı. Hayda kaset bitmiyor! Ne zaman bitecek bu kaset falan diye beklerken birden bu şarkı çıkıyor! Baya ürkmüş ve şaşırmıştım. Albüme hoş bir hava katmış. Sadece dinleyicilerin keşfetmesini bekleşen bir şarkı olması da ayrı güzel. Albümü almamış bir insan, bu gizli parçadan hayatta haberi olmaz.
|
||
|
||
hehe mvö cülerin bir (aslında baya ama neyse) farkı var işte biz gizli parçaları biliyoruz oley
|
||
|
||
evet ya orjinal albüm almanın avantajları kesinlikle gül kendinedeki bu şarkıda burak abinin sesiyle harika bir şekle bürünmüş
|
||
|
||
| Bu gizli şarkının adı "İyi" ymiş arkadaşlar! "İyi gözüküyor..." |
||
|
||
Bu gizli şarkının adı "İyi" ymiş arkadaşlar! "İyi gözüküyor..." nerden öğrendin begümcüm??
|
||
|
||
Blue Jean dergisinden. Sensor bölümünde.Belgesel kokulu bir parça.."Bir de benim belgeselim var..." |
||
|
||
Blue Jean dergisinden. Sensor bölümünde.Belgesel kokulu bir parça.."Bir de benim belgeselim var..." teşekkürler ![]() bu şarkının en güzel sözü bence "güzel bir hareket çekmişim dünyaya" hiçbir şeyi kafaya takmayın
|
||
|
||
cok güzel yaa böyle gizli sarkılar cok güzel oluyo bence çok hos bi şarkı
|
||
|
||
| şahsen ben her mvö albümünü aldıımda son şarkı bittikten sonra ileri sarıp bekliorum acaba bişi koymuşlar mı die...ama büyük düşlere koymamışlar baya bi üzüldüm... | ||
|
||
şahsen ben her mvö albümünü aldıımda son şarkı bittikten sonra ileri sarıp bekliorum acaba bişi koymuşlar mı die...ama büyük düşlere koymamışlar baya bi üzüldüm... ben de... ama zaten bu albümde 12 şarkı var yani fazladan 2 şarkı ve şarkıların güzelliği de bu eksiği fazlasıyla kapatıyor
|
||