|
||
| bu şarkıyı tesadüfen keşfettim ve çok iyi oldu!!! | ||
|
||
| arkadaşlar bu şarkının adı İYİ imiş.blue jeanin ekim ayında öyle yazıyodu. | ||
|
||
arkadaşlar bu şarkının adı İYİ imiş.blue jeanin ekim ayında öyle yazıyodu. Evet. Ben yazmıştım.
|
||
|
||
arkadaşlar bu şarkının adı İYİ imiş.blue jeanin ekim ayında öyle yazıyodu. Evet. Ben yazmıştım. ![]() pardon görmemişim |
||
|
||
| Ben de beğendim bu gizli parçayı.. Aklımda yanlış kalmamışsa bir'den sonra geliyordu | ||
|
||
Ben de beğendim bu gizli parçayı.. Aklımda yanlış kalmamışsa bir'den sonra geliyordu yanlış kalmamış aklında arkadaşım.. evet birden sonra, 5 dklık bir boşluktan sonra geliyor bu süper şarkı
|
||
|
||
ya bu şarkı çok komik ve burak abi çok komik söylemiş.ama "güzel bir hareket çekmişim dünyaya" lafınının hakkını vermek gerek.tebrikler
|
||
|
||
yonetmeni belli yönetmeni belli mi diyor yönetmenim belli mi
|
||
|
||
kuslarin 'hayatini' maymunlarin 'askini' zebranin 'kacisini' 'hayatim, askim, kacisim' ne farkettim bakın.sizde farketmişinizdir de söyliyeyim dedim
|
||
|
||
iyi bugun hersey iyi.. sözlerde böyle bir bölüm var mı?hiç duymamıştım
|
||
|
||
| evet son bölümde geçmekte... | ||
|
||
yonetmeni belli yönetmeni belli mi diyor yönetmenim belli mi ![]() ben yönetmenim belli diye biliyorum ... |
||
|
||
ezgi güzel bir noktaya değinmişsin ben orayı şimdi farkettim (hayatım,aşkım,kaçışım)ayrıca ipek'in dediği gibi şarkının son sözleri "iyi bugün herşey iyi." ![]() ve de bence 'yönetmeni belli' daha mantıklı ama sanki o kelimenin sonunda burak abi hafif bir "m" sesi çıkarıyor yani ben de "yönetmenim" diye biliyorum... |
||
|
||
hayatım aşkım kaçışım!! ben de buldum yaşasın !
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı.keşke konserlerde burak abi söylese biz de stres atsak
|
||