|
||
| kerem kabadayı roll'a verdikleri bir röportajda; son albümlerindeki iyi isimli hidden track için "herhangi bir şeyden çekindiğimiz için albümün sonuna gizleyip koymuş değiliz. çok ferah bir şarkı olması, sürpriz ve hediye tarafını pekiştiren bir yön. albüm için böyle güzel bir son istedik." şeklinde bir beyanatta bulunmuşlar. yine aynı röportajda sayın burak güven aynı hidden track için "koysak mı koymasak mı diye tereddütler yaşadık, ben cd almaya param yetmediği zaman kaset dinlerim, insanlar gelip 'cd'de bir de şöyle bir şarkı var' dedikleri zaman çok bozuluyorum." demişler. ekşi'de tesadüfen buldum... |
||
|
||
| burak güven'in sesi çok güzel .. yorumladıklarından sonu belli yi çok severim.. ama bu da güzel.. |
||
|
||
gül kendine albümünü kapatan burak güvenin yorumuyla tamamlanan süper bir şarkı ![]() hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya... |
||
|
||
| gül kendine kasetini dinliyordum. son şarkı bitmiş walkman de çyle açık kalmış. kulağımda da kulaklık. baktım sesler geliyor. işte bu şarkıyı ilk böyle duymuştum ve şaşırmıştım. | ||
|
||
| burak'ın söylediği en güzel şarkı bence.. | ||
|
||
çok cici bir sarkı yaa (( güzel bir hareket çekmişim dünyaya <3 ))
|
||
|
||
| hayatim, askim, kacisim guluyorum ben orda guzel bir hareket cekmisim dunyaya çok iyi yaa okulda bağıra bağıra söylüyorum burasını
|
||
|
||
Ya bu şarkıyı sabah balkonda çayını yudumlarken dinlemek ne güzeldir! ![]()
|
||
|
||
| güzel şarkı güzel .... dünyaya bende güzel bir hareket çektim az önce ... ........birde benim belgeselim var yönetmenim belli hayvanları belli |
||
|
||
burak güvenin sesi çok güzel, bu şarkı da...güzel bi hareket çekmişim dünyaya...
|
||
|
||
| ya ben şarkıları arka arkaya dinlerim hep bir den sonra da hep başka şarkı gelirdi. hep o başka şarkıya gecerdim bigün dinledim iyiki de dinlemişim ya kısa ama çok güzel | ||
|
||
bu şarkı çok mutsuz olduğum bir zamanda tesadüfen çalmaya başladı o an sanki bi melek geldi ve bana bu şarkıyı hediye etti üzülmeyeyim diye(burak abi olur kendileri ) bu yüzden özeldir bu şarkı benim için dinleyince o anı ve kendimi hatırlarım.
|
||
|
||
| bence o kadar da güzell değil ama iyi | ||
|
||
| bir de benim belgeselim var yonetmeni belli hayatim, askim, kacisim guluyorum ben orda guzel bir hareket cekmisim dunyaya iyi gozukuyorum, iyi iyi bugun hersey iyi.. çok güzel şarkı ya bayıldım.sesi de çok uymuş bu şarkıya.
|
||