mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Festivaller ve Müzik Yarışmaları

Konu: 21/22 Haziran Efes Pilsen One Love Festival

Sayfa: [ 1 ]

immortal_deniz 29.04.2008 15:59:37
Efes Pilsen One Love Festival 7

Yazın ilk festivali Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl her zamankinden daha uzun sürecek! 21-22 Haziran’da herkesi santralistanbul’da ağırlayacak Efes Pilsen One Love Festival’e bekliyoruz! 

Pozitif organizasyonuyla gerçekleştirilen Efes Pilsen One Love Festival, yeni mekanı santralistanbul’da bu yıl kapılarını daha erken açıyor, festival her iki günde de saat 15:00 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlıyor. 21 Haziran’da başlayacak Efes Pilsen One Love Festival’de, iki gece iki farklı konseptle ayaklar yerden kesilirken, yine dünyaca ünlü gruplar festivalcilerle buluşuyor.

Kalabalıklar 21 Haziran Cumartesi günü dans pistlerinin aranılan isimleri eşliğinde tüm enerjisini dansa dönüştürürken, 22 Haziran Pazar günü ise gypsy müziğin en sıcak ve en hareketli ritimlerinde ustalaşmış sanatçılarla kendinden geçiyor. Temponun bir saniye düşmeyeceği iki gecenin büyük konukları ise; tüm dünyaya farklı kültürlerin eğlenceli ritimleri altında, aynı hislerle dans edilebileceğini kanıtlayan, profesyonel sahne performansıyla dinleyicisini kendine hayran bırakan “Gogol Bordello” ve dans müzik arenasının en sağlam isimlerinden biri olan, değişik giyim tarzı ve sanatsal bakış açısıyla sadece müzikal anlamda değil sanat camiası tarafından da ikon olarak kabul edilen, bir döneme damgasını vuran  Moloko’nun solisti “Roisin Murphy”.

Efes Pilsen One Love Festivali’nin bol oksijenli atmosferiyle enerji toplarken bu enerjiyi eğlenceye dönüştürerek yazı karşılayın. Bu uzun günde; kendinize, güneşe, müziğe, arkadaşlarınıza ve istediğiniz herşeye daha fazla zaman ayırmanın keyfini yaşayın. Bekliyoruz!

Bilet FiyatlarıGünlük
Tam: 33,50 YTL, Öğrenci: 22,50 YTL (Kısa bir süre için)

Kombine
Tam: 50,00 YTL, Öğrenci: 33,50 YTL (Kısa bir süre için)

- Konser düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- Fotoğraf Makinası ve Video Kamera vs. içeriye alınmayacaktır.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
- Festival alanindaki ses düzeni geçici duyma bozukluguna yol açabilir.

KAPI AÇILIŞ - SAAT 14:00

Dünya hızlı dönüşünü yine tamamladı, yılın en uzun günü geldi çattı. Efes Pilsen One Love Festival'in günün renkleri henüz parlakken başlayacak dansla dolu ilk günü, için dans ayakkabılarınızı hazırlayın! Dünya dans camiasının en önemli isimlerinin sahne alacağı günde festivalciler Roisin Murphy, Bedük, Kreş ve Style-İst'le dansın doruklarında heyecanlı bir geziye çıkacak.

Etrafınızdaki herşey, kanınızı kaynatacak bir müzik eşliğinde hızla dönmeye başlayacak. Gypsy müziğin dünyaca tanınmış isimleri eşliğinde içinizden geldiğince dans edecek, Gogol Bordello, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Miss Platinum, Baba Zula, Gevende, Selim Sesler, Kolektif İstanbul'la çılgın bir günün tadını çıkaracaksınız. Efes Pilsen One Love Festival'in son günü kırmızıyı sevenler, mora tapanlar için!

Mutlaka yanında olsun!
Festival bileti
Fotoğraflı kimlik (nufüs kağıdı, ehliyet, pasaport, vb.)
Örtü
Rahat ayakkabı
Güneş kremi ve koruyucular
Şapka, siperlik, güneş gözlüğü
Küçük el feneri

Sakın yanında olmasın!
Alkol içeren her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, vb.)
Yasa dışı madde ve uyuşturucular
Cam şişe ve malzemeler
Havai fişek, maytap vb. metal kutulu ya da cam şişeli pulvarizatörler, sprey deodorantlar
Lazer kalem, anahtarlık vb.
Telsiz radyo, müzik seti, vb.
Profesyonel fotoğraf, ses & video kayıt cihazı 

şirket 29.04.2008 16:22:49
Bilgi için teşekkürler.

immortal_deniz 13.05.2008 14:25:22
Gevende Efes One Love Festival’de

Yeni projelerinin ilk konserini Babylon’da veren Gevende yazı festivallerle karşılıyor. Gevende’yi bu sene Haziran ayında yazın en önemli müzik festivallerinden biri olan Efes One Love’da izleyebileceğiz. Grup Hollandalı bas klarnetçi Tobias Klein ve Fransız gitarist Damien Cluzel ile birlikte gerçekleştirdikleri yeni projelerini de Babylon’da ilk kez sergiledi.

immortal_deniz 18.06.2008 16:53:01
Efes One Love Festival 7'de program değişikliği

Gitaristlerinin rahatsızlığı nedeniyle turnelerini iptal eden The Long Blondes'un hayranlarını Yelle teselli edecek. şu sıralar Fransa başta olmak üzere tüm dans müzik listelerini alt üst eden Fransa'nın parıldayan yıldızı 'Yelle' Efes Pilsen One Love Festival'da!

deborah 23.06.2008 09:53:02
Baba Zula
Gogol Bordello
Shantel & Bucovina Club Orkestar

seviyorum bunları ya balkan müziği kardeşliği Cheesy Kiss
dün bu üçünü dream tv'den izledim.
tek kelime koptum,oynadım,zıpladım Cheesy Kiss

özellikle Shantel ortamı dağıttı diyebilirim Kiss..
ayrıca Shantel sahneden bir ayrıldı dedim ne erken Undecided daha sonra baktı adam Türk Milli Takım formasını giyinmiş sahneye döndü Kiss..ve güzel Türkçe'siyle şunları dedi:''Türkiye kupayı alamazsa o kalplerin kupasını aldı.'' Kiss Kiss ama adam Alman o ayrı Cheesy Türkiye'nin kazanmasını istiyor çünkü hakettiğini söylüyor Kiss

ek olarak: Shantel hakkında çok şey öğrendim daha çok sevdim bu adamı ''Çılgın DJ''..
ayrıca ön sıradakiler çok ballıydı kızlar falan,yanında bayağı bir vakit geçirdiler çünkü Sad

Not:hafta içi Müzik Hattı'nda verecekler bu konserleri mutlaka izleyin derim Wink

tanya_1 23.06.2008 12:52:04
konserlerin çoğunu izlemeye çalıştım, festival aşılışı kreş'leydi. en son kendimi evde tek başıma deli gibi dans ederken buldum. sonra   zamanının çoğunu camda geçirip etrafı dikizleyen sevgili komşularımız aklıma geldi ve bir şey olmamış gibi yavaşça durup, sanki alay etmek için yapmışım gibi muzipçe gülüp koltuğa oturdum... olmaz olsun mahalle baskısı, gönül rahatlığıyla dans edemeyeceksem neye yarar canlı yayında festival!!  Smiley

+++KoRn+++ 24.06.2008 08:45:04
Gogol Bordello  Grin ahh canim.çok severim ben bu adamlari..gitmek isterdim cidden  Grin

Sayfa: [ 1 ]