mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => İletişim

Konu: Sorularınız

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5

derin miray 26.07.2008 16:56:34
bayadır sanatsal bölümündeki konular kilitli bir an önce bir sonuca bağlanması iyi olmaz mı?
"Sanatsal" Bölümündeki konuların kilitli olması hakkında; Yorumların büyük bir çoğunluğu "teşekkürler,paylaşım için teşekkürler,sağ ol" veya "çok güzelmiş, çok ilginçmiş" tarzı gereksiz mesajların olmasından dolayıdır. Konuların kilitli kalmasıyla bu tür mesajların yollanmasını önlüyoruz.
Bazılarımız "o tür yorumlarda ne var ki?" diye düşünebilir ancak siteninde belirli bir veri tabanı var..eğer çok fazla yükleme olursa hepimiz bir konudan ötekine geçerken bir yemek arası vermek zorunda kalırız

Saygılar

^ePhEdRiNe^ 26.07.2008 19:44:01
amatör yazarlar bölümüne tam olarak ne gibi şeyler yazabiliriz tam anlamış değilim bilgilendirirseniz çok sevinirim  Smiley

Kendi yazdığınız edebi değeri olan her türlü yazınızı kendi adınıza açtığınız başlıkta paylaşabilirsiniz.
Sayfanızda yayınladığınız yazıların size ait olamadığının tespit edilmesi durumunda yasaklama alırsınız. Bununla birlikte sanatsal niteliği olamayan yazılarda silinir.

mor ve ötesi 8.munzur festivaline katılcakmı bu hakkında bi bilginiz varmı?? Huh

Festivalin 4. günü 3 Ağustos pazar günü

* yağmur çelik 26.07.2008 20:02:23
ben birşey sorucaktım darbe'deki erdal kişiliği olan biri mi? yoksa şarkının öylesine bir kişi mi?

kaygusuz 26.07.2008 20:11:27
ben birşey sorucaktım darbe'deki erdal kişiliği olan biri mi? yoksa şarkının öylesine bir kişi mi?
erdal eren'den bahsetmekte onaltı yaşında ölürken darbe'de idam edilen hatta yaşını büyülterek idam edilmesi kararlaştırılan kişi..

tatlı_cadı 26.07.2008 21:26:05
biri benim mesajımı alıntı yaparak cevapladığında nasıl  haberdar olabilirim Huh

burki 26.07.2008 21:39:31
biri benim mesajımı alıntı yaparak cevapladığında nasıl  haberdar olabilirim Huh

Alıntı yapıldığında olmasa da bir konuya cevap yazıldığında haberdar olmak istiyorsan alttaki işlemleri uygulayabilirsin

Profil>>>sol taraftan Haberdar Edilme>>>Bir konuya mesaj ya da cevap gönderildiğinde haberdar olma seçeneğini otomatik olarak aktif kıl seçeneğini aktif hale getir.

mrveotesi 29.07.2008 10:26:24
neden sohbet odası yok?

burki 29.07.2008 21:32:11
neden sohbet odası yok?

Her sitede sohbet odası olması gerekmiyor. Açılacağı zaman duyurulur. Siteyi gezip biraz mesaj yolladıktan sonra forumun zaten sürekli aktif olduğunu görebilirsin.

r.calisir@hotmail.com 08.08.2008 13:03:03
ya ne zamandır sanatsal bölümünü açıyorum ama tüm konular kilitli eğer düzeltseniz sevinirim

derin miray 08.08.2008 17:31:56
ya ne zamandır sanatsal bölümünü açıyorum ama tüm konular kilitli eğer düzeltseniz sevinirim

"Sanatsal" Bölümündeki konuların kilitli olması hakkında; Yorumların büyük bir çoğunluğu "teşekkürler,paylaşım için teşekkürler,sağ ol" veya "çok güzelmiş, çok ilginçmiş" tarzı gereksiz mesajların olmasından dolayıdır. Konuların kilitli kalmasıyla bu tür mesajların yollanmasını önlüyoruz.
Bazılarımız "o tür yorumlarda ne var ki?" diye düşünebilir ancak siteninde belirli bir veri tabanı var..eğer çok fazla yükleme olursa hepimiz bir konudan ötekine geçerken bir yemek arası vermek zorunda kalırız

Saygılar

Sanatsal bölümündeki konulara daha önceden açıklık getirmiştik, Eğer  konulara resim eklemek isteyen arkadalarımız varsa.. Konu başlığını belirterek bizlere özel mesaj atabilir o zaman kilit açalır.Ancak daha sonradan tekrar kilitleneceğini belirtmiş olalım...

silverknsy 19.08.2008 16:19:47
neden üyeler uzaklaştırılıyor  Huh

firat027 21.08.2008 20:50:50
Siteye yeni üye katılımları olmuyor mu? Forumun günlerdir yeni üyesi B Ü Ş R A

Bazen can sıkıcı olabiliyor. Eskiden her saniye yeni katılımlar oluyordu. Sanırım üye onaylamaları geç oluyor.. Bunu  hakkında birşey yapılamaz mı acaba?

^ePhEdRiNe^ 22.08.2008 12:19:34
Siteye yeni üye katılımları olmuyor mu? Forumun günlerdir yeni üyesi B Ü Ş R A

Bazen can sıkıcı olabiliyor. Eskiden her saniye yeni katılımlar oluyordu. Sanırım üye onaylamaları geç oluyor.. Bunu  hakkında birşey yapılamaz mı acaba?

Üyeler kendi üyeliklerini gönderilen aktivasyon mailleri ile kendileri onaylıyorlar. Şu an aktivasyon maillerinde de bir sorun yok.

Ziyaretçi sayısındaki patlamanın sebebini bilemicem mesaj göndemek yerine başlıkları okumayı tercih ediyor olabilirler..

burki 22.08.2008 14:15:14
neden üyeler uzaklaştırılıyor  Huh

Forum Kuralları'na uymayan üyeler dünyanın her yerinde olduğu gibi fan kulübümüzde de uzaklaştırılmaktadır.

mrveotesi 06.09.2008 09:54:22
neden birisi konu açtığında o konu başta değilde sonda oluyor. yani mesajların konudan sonra olması gerekmiyor mu?

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5