|
||
bayadır sanatsal bölümündeki konular kilitli bir an önce bir sonuca bağlanması iyi olmaz mı? "Sanatsal" Bölümündeki konuların kilitli olması hakkında; Yorumların büyük bir çoğunluğu "teşekkürler,paylaşım için teşekkürler,sağ ol" veya "çok güzelmiş, çok ilginçmiş" tarzı gereksiz mesajların olmasından dolayıdır. Konuların kilitli kalmasıyla bu tür mesajların yollanmasını önlüyoruz.Bazılarımız "o tür yorumlarda ne var ki?" diye düşünebilir ancak siteninde belirli bir veri tabanı var..eğer çok fazla yükleme olursa hepimiz bir konudan ötekine geçerken bir yemek arası vermek zorunda kalırız Saygılar |
||
|
||
amatör yazarlar bölümüne tam olarak ne gibi şeyler yazabiliriz tam anlamış değilim bilgilendirirseniz çok sevinirim ![]() Kendi yazdığınız edebi değeri olan her türlü yazınızı kendi adınıza açtığınız başlıkta paylaşabilirsiniz. Sayfanızda yayınladığınız yazıların size ait olamadığının tespit edilmesi durumunda yasaklama alırsınız. Bununla birlikte sanatsal niteliği olamayan yazılarda silinir. mor ve ötesi 8.munzur festivaline katılcakmı bu hakkında bi bilginiz varmı?? ![]() Festivalin 4. günü 3 Ağustos pazar günü |
||
|
||
| ben birşey sorucaktım darbe'deki erdal kişiliği olan biri mi? yoksa şarkının öylesine bir kişi mi? | ||
|
||
ben birşey sorucaktım darbe'deki erdal kişiliği olan biri mi? yoksa şarkının öylesine bir kişi mi? erdal eren'den bahsetmekte onaltı yaşında ölürken darbe'de idam edilen hatta yaşını büyülterek idam edilmesi kararlaştırılan kişi..
|
||
|
||
biri benim mesajımı alıntı yaparak cevapladığında nasıl haberdar olabilirim ![]() |
||
|
||
biri benim mesajımı alıntı yaparak cevapladığında nasıl haberdar olabilirim ![]() Alıntı yapıldığında olmasa da bir konuya cevap yazıldığında haberdar olmak istiyorsan alttaki işlemleri uygulayabilirsin Profil>>>sol taraftan Haberdar Edilme>>>Bir konuya mesaj ya da cevap gönderildiğinde haberdar olma seçeneğini otomatik olarak aktif kıl seçeneğini aktif hale getir. |
||
|
||
| neden sohbet odası yok? | ||
|
||
neden sohbet odası yok? Her sitede sohbet odası olması gerekmiyor. Açılacağı zaman duyurulur. Siteyi gezip biraz mesaj yolladıktan sonra forumun zaten sürekli aktif olduğunu görebilirsin. |
||
|
||
| ya ne zamandır sanatsal bölümünü açıyorum ama tüm konular kilitli eğer düzeltseniz sevinirim |
||
|
||
ya ne zamandır sanatsal bölümünü açıyorum ama tüm konular kilitli eğer düzeltseniz sevinirim "Sanatsal" Bölümündeki konuların kilitli olması hakkında; Yorumların büyük bir çoğunluğu "teşekkürler,paylaşım için teşekkürler,sağ ol" veya "çok güzelmiş, çok ilginçmiş" tarzı gereksiz mesajların olmasından dolayıdır. Konuların kilitli kalmasıyla bu tür mesajların yollanmasını önlüyoruz. Bazılarımız "o tür yorumlarda ne var ki?" diye düşünebilir ancak siteninde belirli bir veri tabanı var..eğer çok fazla yükleme olursa hepimiz bir konudan ötekine geçerken bir yemek arası vermek zorunda kalırız Saygılar Sanatsal bölümündeki konulara daha önceden açıklık getirmiştik, Eğer konulara resim eklemek isteyen arkadalarımız varsa.. Konu başlığını belirterek bizlere özel mesaj atabilir o zaman kilit açalır.Ancak daha sonradan tekrar kilitleneceğini belirtmiş olalım... |
||
|
||
neden üyeler uzaklaştırılıyor
|
||
|
||
| Siteye yeni üye katılımları olmuyor mu? Forumun günlerdir yeni üyesi B Ü Ş R A Bazen can sıkıcı olabiliyor. Eskiden her saniye yeni katılımlar oluyordu. Sanırım üye onaylamaları geç oluyor.. Bunu hakkında birşey yapılamaz mı acaba? |
||
|
||
Siteye yeni üye katılımları olmuyor mu? Forumun günlerdir yeni üyesi B Ü Ş R A Üyeler kendi üyeliklerini gönderilen aktivasyon mailleri ile kendileri onaylıyorlar. Şu an aktivasyon maillerinde de bir sorun yok.Bazen can sıkıcı olabiliyor. Eskiden her saniye yeni katılımlar oluyordu. Sanırım üye onaylamaları geç oluyor.. Bunu hakkında birşey yapılamaz mı acaba? Ziyaretçi sayısındaki patlamanın sebebini bilemicem mesaj göndemek yerine başlıkları okumayı tercih ediyor olabilirler.. |
||
|
||
neden üyeler uzaklaştırılıyor ![]() Forum Kuralları'na uymayan üyeler dünyanın her yerinde olduğu gibi fan kulübümüzde de uzaklaştırılmaktadır. |
||
|
||
| neden birisi konu açtığında o konu başta değilde sonda oluyor. yani mesajların konudan sonra olması gerekmiyor mu? | ||