|
||
neden birisi konu açtığında o konu başta değilde sonda oluyor. yani mesajların konudan sonra olması gerekmiyor mu? Profil -> Forum ayarları -> "Yeni mesajları en üstte göster"deki tiki kaldırırsanız sorununuz çözülür
|
||
|
||
| Acaba şu online morveotesifan.com radyosu hakkında birisi bilgi verebilir mi?Yani deniyorum açılmıyor açamadıysanız burayı tıklayın diyor basıyorum hata diyor anlamadım
|
||
|
||
Acaba şu online morveotesifan.com radyosu hakkında birisi bilgi verebilir mi?Yani deniyorum açılmıyor açamadıysanız burayı tıklayın diyor basıyorum hata diyor anlamadım ![]() Belirttiğimiz gibi yayın açık olduğunda o sayfada bildiriyoruz. Açamıyorsan yayın yoktur. |
||
|
||
| Foruma mesaj attıktan hemen sonra offline oluyorum.Mesaj atmak için sürekli giriş yapmak zorundayım eskiden böyle değildi bu sorunu nasıl çözebilirim? | ||
|
||
Foruma mesaj attıktan hemen sonra offline oluyorum.Mesaj atmak için sürekli giriş yapmak zorundayım eskiden böyle değildi bu sorunu nasıl çözebilirim? Foruma girerken nickini ve şifreni yazıp giriş yapmadan önce "sürekli bağlı kal" kutucuğunu işaretleyip girmeyi denersen sorunun çözülür sanırım ![]() mor ve ötesi albümü ne zaman çıkaracak? Bu başlık sadece forum ile ilgili sorularınız içindir. |
||
|
||
Foruma mesaj attıktan hemen sonra offline oluyorum.Mesaj atmak için sürekli giriş yapmak zorundayım eskiden böyle değildi bu sorunu nasıl çözebilirim? sadece bu forumda mı yaşıyorsunuz bu sorunu? Eğer genel bir sorunsa sitelerin bilgisayarınıza çerez (cookies) bırakmasını engellemiş olabilirsiniz. |
||
|
||
| Üye olmakı isteyen arkadaşların üyeliği biraz geç aktif oluyor bunun nedeni nedir? üye olmak isteyen arkadaşlarım var da onlar adına soruyorum
|
||
|
||
Üye olmakı isteyen arkadaşların üyeliği biraz geç aktif oluyor bunun nedeni nedir? Aktivason mailinin otomatik gönderilmesi lazım ama bana özel mesajla kullanıcı isimlerini gönderirsen hallederim
üye olmak isteyen arkadaşlarım var da onlar adına soruyorum ![]() |
||
|
||
| Radyo yayını kimler tarafından yapılıyor. Yayıncı olabilmek için neler yapılmalı? | ||
|
||
Radyo yayını kimler tarafından yapılıyor. Yayıncı olabilmek için neler yapılmalı? Teknik bir aksaklıktan dolayı bu sıralar yayın yapılmıyor Moderatörler tarafından yapılıyor...şimdilik.. |
||
|
||
Radyo yayını kimler tarafından yapılıyor. Yayıncı olabilmek için neler yapılmalı? Teknik bir aksaklıktan dolayı bu sıralar yayın yapılmıyor Moderatörler tarafından yapılıyor...şimdilik.. Teşekkür ederim.ileride yayıncılardan biri olmak isterim ben de. |
||
|
||
| Ekim 10 da radyonun açıldığını duydum ama şu an onun linkini bulamıyorum kayboldu. yine mi "teknik aksaklık" var? | ||
|
||
| Üzgünüz, radyo yayınımız durmuştur belirli bir süre daha.. | ||
|
||
moderatörlerin nicklerinin altında küçük iletileri var bizlerde yapabiliyormuyuz,nasıl?
|
||
|
||
| Hayır, yapamıyorsunuz maalesef.. | ||