|
||
| Site hakkında forum yönetimine iletmek istediğiniz önerilerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. Katkılarınız için teşekkür ederiz. |
||
|
||
| anasayfanın en altına küçük bi chat kutusu yapsak nasıl olur online üyeler birlikte konuşma fırsatı bulurlar ya ben chat kutusu önerdim hala bi şey diyen yok |
||
|
||
üyelerin sohbet edebilecekleri bi bölüm olsa..? aslında bu isteğimden emin değilim ama güzel olabilir diye düşündüm.bununla beraber böyle bir ortam olması sorun da yaratabilir..
|
||
|
||
bir de benim aklıma bir öneri geldi. hani profilimizde gönderdiğimiz mesajlar yazıyor ya,okuyabiliyoruz yani. böyle eskiden gönderdiğimiz mesajlar oluyor. ve de bu mesajlar o konudaki bir çok sayfanın içinde bir yerde duruyor. peki biz o mesajı silmek istediğimizde o kadar sayfayı arayacak mıyız? onun yerine diğer seçeneklerin yanına bir de ''sil'' seçeğini ekleyebilirseniz sevineceğim
|
||
|
||
| siteden engellenen arkadaşların belli bir süre sonra üyeliklerinin yeniden aktif edilmesini arz ederim | ||
|
||
| Siteye ilk girdiğimizdeki resmi değiştirip, onların bizim gönlümüzün birinci olduğunu gösteren bir resim koysak ? güzel olmaz mı ? Onlarada desteğimizi göstermiş oluruz. | ||
|
||
| bence mor ve ötesinin beyaz showa çıkması gerek acaba bununla ilgili birşeyler yapabilir miyiz | ||
|
||
| Ü :-*yelerin sonbet etmesi benim hoşuma gitti. | ||
|
||
anasayfanın en altına küçük bi chat kutusu yapsak nasıl olur online üyeler birlikte konuşma fırsatı bulurlar ya ben chat kutusu önerdim hala bi şey diyen yok Anında mesajlaşma kutusu gibi birşey olsa esasında güzel olur ama karar admin ve webmaster'ın... Saygılar |
||
|
||
ya bence üyelerin birbirleriylekonuşup fikir paylaşımı yapmaları süüüper oluuurr........ ![]()
|
||
|
||
| Konser sonrası çekmiş olduğumuz fotoğrafları, FOTOĞRAFLAR bölümüne yeni konu açarak paylaşabilirmiyiz.... | ||
|
||
bir gün RAKUN'a gitsek .........
|
||
|
||
| bir moderatör arkadasa bildirdiğim gibi sitede açık mektup şeklinde bir bölüm olsa iyi olurdu gibi düşünüyorum... | ||
|
||
Konser sonrası çekmiş olduğumuz fotoğrafları, FOTOĞRAFLAR bölümüne yeni konu açarak paylaşabilirmiyiz.... hangi konser olduğunu belirtip açarsan konuyu güzel olur |
||
|
||
siteyi daha sık yenileseniz hic fena olmaz :(hep aynı seyler...yeni haberler anketler olsa cok güzel olur
|
||