mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => İletişim

Konu: Önerileriniz

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5

*Pollyanna 23.06.2008 15:19:05
reklamlar kaldırılsa iyi olur

bulusmalara gelmek icin nereye mesaj atmamız lazım Undecided

Buluşmalar için -> http://forum.morveotesifan.com/index.php/board,4.0.html

^ePhEdRiNe^ 24.06.2008 09:18:59
yerli sanatçılar diye bi bölüm var mesela yerli futbolcular yabancı futbolcular diye de bi bölüm açabilir misiniz
ya niye önerime cevap vermiyosunuz
çünkü öncelikle burası bir müzik forumu
ikinci olarak her futbolcunun adına başlık açılsa, sanatçı gibi albüm şarkı konser vs.. hakkında konuşamayacağımıza göre "şu gol iyiydi sağ ayağını iyi kullanıyor çabuk yoruluyor" gibi şeyler söylenir ve biter.
ayrıca türkiyedeki milli takım, birinci lig, ikinci lig....te oynayan her futbolcu için başlık açamayız.
ve futbolcular için açılırsa peşinden basketbol, voleybol da gelir
bir de işin fanatiklik boyutu var...
Daha sayayım mı?

^ePhEdRiNe^ 24.06.2008 09:20:51
reklamlar kaldırılsa iyi olur

bulusmalara gelmek icin nereye mesaj atmamız lazım Undecided
Reklamlar sitenin tek gelir kaynağı ve bazen yetersiz kaldığı bile oluyor.
Eğer para toplayıp bize destek olacaksanız hemen kaldıralım...

!theseda! 26.06.2008 12:19:55
hazele katılıyorum biraz daha canlı olsa keske  Kiss

!theseda! 26.06.2008 12:20:57
hatta bazı programlama dilleri ile yapılmış mor ve ötesi hakında testler koysanız dıom hazi fena olmaz Huh

rumeysa 26.06.2008 20:39:37
'Sanatsal' bölümünde cok fazla konu acildigini düsünüyorum ben.. Yani bir konuya cesit cesit resimler koymak varken, her 5-10 resim icin ayri bir konu aciliyor..
Ben bu bölümün bir gözden gecirilmesi taraftariyim..

Bence de.Her fotoğrafa ayrı bir bölüm açılıyor.Dolayısıyla kalabalıklaşıyor.
Bu bölümün gözden geçirilmesini rica ediyorum...

Acaba bosuna mi yaziyoruz bunlari diye düsünüyorum..
Mvö grup üyeleri arada sirada girip baksa gibi sacma sapan sorulara yanit verilirken, 'Sanatsal' bölümünün iyice cigirindan cikmis olupta hala birsey yapilmamis olmasi, sasirtici acikcasi..

^ePhEdRiNe^ 27.06.2008 09:50:34
'Sanatsal' bölümünde cok fazla konu acildigini düsünüyorum ben.. Yani bir konuya cesit cesit resimler koymak varken, her 5-10 resim icin ayri bir konu aciliyor..
Ben bu bölümün bir gözden gecirilmesi taraftariyim..

Bence de.Her fotoğrafa ayrı bir bölüm açılıyor.Dolayısıyla kalabalıklaşıyor.
Bu bölümün gözden geçirilmesini rica ediyorum...

Acaba bosuna mi yaziyoruz bunlari diye düsünüyorum..
Mvö grup üyeleri arada sirada girip baksa gibi sacma sapan sorulara yanit verilirken, 'Sanatsal' bölümünün iyice cigirindan cikmis olupta hala birsey yapilmamis olmasi, sasirtici acikcasi..
Bugune kadar hiç bir istek ve öneriyi göz ardı etmedik; elimizden geldiğince hepsini değerlendirdik.
Sanatsal bölümünde de çalışıyoruz...

firat027 27.06.2008 19:40:59
Ceza alan üyelerin belirtildigi Ceza Duvarı ile konuların neden silindigine dair bir Uyarı ya da Başlık eklenmesi iyi olur. Sonra insan neden ben hata mı yaptım ya da art niyet sonucu mu ''silindi mi diye düşünüyor...

^ePhEdRiNe^ 27.06.2008 20:26:35
Ceza alan üyelerin belirtildigi Ceza Duvarı ile konuların neden silindigine dair bir Uyarı ya da Başlık eklenmesi iyi olur. Sonra insan neden ben hata mı yaptım ya da art niyet sonucu mu ''silindi mi diye düşünüyor...
Her yasaklamada bildiri mesajlarını bizzat ben yazıyorum. Size "çok fazla başlık" açmanızla ilgili uyarı mesajını da yine ben gönderdim. Verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla da anlaşılmayan bir nokta yoktu.

İnternette bulduğunuz her şeyi foruma taşımak veya açtığınız başlık sayısının az veya çok olması size bir şey kazandırmaz. Eğer siz başlık açarken seçici davranmazsanız bu iş bize düşer ve forumumuza yakışmayan tabiri caizse copy-paste başlıklar temizlenir. Sizin de "Forum Kuralları"na uymadığınız için uyarı ve takibinde yasaklama almanız kaçınılmaz olur.

Bununla birlikte uzun süredir duran, artık ilgi görmeyen başlıklarda elbette ki güncelliği korumak amacıyla siliniyor.

Mesaj ve başlıkların silinmesi hakkında üyeden talep olmadıkça açıklama yapmıyoruz. Ancak eğer mesajı silinen üye bize özel mesaj yoluyla ulaşırsa istediği cevap kendisine mutlaka iletilecektir.

Bu durumda forum başlıklarına imalı mesajlar yazmaktansa önce kuralları ardında da içeriğini okumanızı tekrar rica ediyorum.

Olumlu veya olumsuz bütün eleştirilere açığız, ancak verdiğimiz emeğe karşılık bu tür iftiralara maruz kalmak bizi gerçekten kırıyor....

bad_dream 28.06.2008 17:25:41
dünyadan haberler köşesinde tarihte bugün yerinin olması güzel olur diye düşünüyorum teşekkürler...

mvo_only4me 13.07.2008 13:33:00
"Mor cizimlerimiz" konusunda sadece cizimlerimiz yer alsa daha iyi olmaz mi? Yani tesekkür amacli mesajlar atilmasa, sadece cizimler eklenilse daha düzgün olur bence  Smiley 

derin miray 14.07.2008 14:06:06
dünyadan haberler köşesinde tarihte bugün yerinin olması güzel olur diye düşünüyorum teşekkürler...

"Dünya'dan Haberler'" bölümüne Tarihte Bugün başlığı  eklenmiştir

http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,29710.0.html

Saygılar

burakpurple 16.07.2008 11:28:54
müzik konusuna yada başka bir yere müzik aletleri ile bilgileri yazacağımız bir bölüm olabilirmi.ama kilitli olsun istiyorum.enstruman calan arkadaslar, enstruman alacak arkadaşlar vb. konular burada konuşulsun???

!theseda! 16.07.2008 12:38:34
şunu belirtmek isterim ki mor ve ötesi dan sitesini bazı katı kurallar var bu kurallar üyelik hakkında ki men edilme olayları bastan geçirilmesini arz ederim Smiley

ece77 18.07.2008 16:22:37
forumda ''yönetim kadrosu'' isimli bir başlık açabilirsiniz.  burada, yönetim kadrosunda yer alan kişilerle alakalı kısa kısa bilgiler bulunabilir.  ismi, nerede oturduğu, neleri sevdiği ve dinledikleri grupları ya da kişileri yazabilirsiniz. hem daha yakından tanımış oluruz onları diye düşünüyorum Roll Eyes Smiley

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5