mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => İletişim

Konu: Önerileriniz

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

öyq 18.07.2008 16:34:37
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenlerde var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani. Smiley
evet hergün bakıyorum işte son doğum günü olanlara çoğu 1 gün ya da 2 gün girmiş. sonra hiç girmemiş.  Undecided

+++KoRn+++ 18.07.2008 16:36:08
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenler ve hiç mesaj yazmayanlarda var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani.. Smiley

yazgülü gürer 18.07.2008 16:50:35
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenler ve hiç mesaj yazmayanlarda var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani.. Smiley

Evet katılıyorum Smiley Wink  1 gün 2 gün ya da hiç girmeyenler var bence bu üyeler silinmeli Undecided ...........

derin miray 18.07.2008 17:03:39

Evet katılıyorum Smiley Wink  1 gün 2 gün ya da hiç girmeyenler var bence bu üyeler silinmeli Undecided ...........
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, hiç bir üye girmiyor diye, yönetimin keyfi üyelik silmesi söz konusu dahi olamaz, sizin de belirttiğiniz gibi forumumuzda  çok üye var ancak üyelerin ne kadar sıklıkla gireceği veya hiç girmeyeceği kendi tercihleridir..Hiç bir üyeyi bu siteye daha fazla katılsn veya daha fazla mesaj atsın diye zorlayamayız

Saygılar

firat027 19.07.2008 09:53:05
Forumda türkçe yazım kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerek bence. Madem ki hepimiz Türk'üz ve Türkçe'yi seviyoruz; o zaman bizim de elimizden geleni yapmamız gerekir. İşe mesaj ve yorumlarımızda Türkçe kelimelere dikkat ederek başlayabiliriz. Acı ama gerçek ki bir kültür zehirlenmesi yaşıyoruz..

(Ben tamamen kendi düşüncelerimi yazdım)

derin miray 19.07.2008 12:38:28
Forumda türkçe yazım kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerek bence. Madem ki hepimiz Türk'üz ve Türkçe'yi seviyoruz; o zaman bizimde elimizden geleni yapmamız gerekir. İşe mesaj ve yorumlarımızda Türkçe kelimelere dikkat ederek başlayabiliriz. Acı ama gerçek ki bir kültür zehirlenmesi yaşıyoruz..

(Ben tamamen kendi düşüncelerimi yazdım)
Elimizden geldiği kadarıyla her mesajı okumaya çalışıyoruz, yazım hatası olan mesajları uygun bir biçimde düzeltiyoruz..ancak bahsettiğin yazım hataları ; "yazıya büyük harfle başlanmamış, de bağlacı ayrılmamış..şey kelimesi birleşik yazılmış..." gibi yazım hatalarıysa o zaman bu forumun bir sözlükten farkı kalmaz nitekim her üyenin mesajlarını düzeltmek zorunda kalırız..

Saygılar

firat027 24.07.2008 19:07:57
Forumda sırf geyik ve laf olsun diye mesaj ve yorum yapanlara sinir oluyorum. Forumumuzun ciddiyeti bozuluyor. Bunlara bir el atmak lazım...

burki 24.07.2008 19:56:29
Forumda sırf geyik ve laf olsun diye mesaj ve yorum yapanlara sinir oluyorum. Forumumuzun ciddiyeti bozuluyor. Bunlara bir el atmak lazım...

Kimin mesajını laf olsun diye mi ciddi mi yazdığını bilemeyiz. Konu dışı olmayan ve kurallara uygun olan mesajlar  silinmez.  Belirli aralıklarla yaptığımız temizliklerde konu ciddiyetini bozan mesajlar silinmektedir. Forumun seviyesini düşürmeye niyetimiz yok.

rock_ozlem 26.07.2008 19:02:43
bence mor ve ötesi üyeleriyle konuşabilmemiz için bize yardım edin Cheesy Cheesy Cheesy
LÜTFENN...

burki 26.07.2008 20:37:25
bence mor ve ötesi üyeleriyle konuşabilmemiz için bize yardım edin Cheesy Cheesy Cheesy
LÜTFENN...

Biz ne kadar çabalasak da bu ancak grubun isteği ile gerçekleşebilir.Elimizde olsa zaten beklemeyiz.  Bir gün mor ve ötesi buna onay verdiğinde neden olmasın?

naia 26.07.2008 22:10:40
mor ve ötesine nasıl ulasırım.bızım yazdıklarımızı okuyalarmı.bu hayranların actıgı bi sitemi

burki 26.07.2008 22:23:21
mor ve ötesine nasıl ulasırım.bızım yazdıklarımızı okuyalarmı.bu hayranların actıgı bi sitemi

iletisim@morveotesi.com adresinden gruba ulaşabilirsin. morveotesifan.com  http://www.morveotesi.com/linkler.tsp bölümünde bulunmaktadır.

yumurta 30.07.2008 13:20:22
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor aynı şeyleri görmek  Undecided

bir_derdim_var 30.07.2008 13:22:26
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor ayn şeyleri görmek  Undecided

Profil>>>Forum ayarları>>>Kullanılan tema (değiştir)
Buradan dilediğin temayı seçebilirsin
.

yumurta 30.07.2008 13:24:07
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor ayn şeyleri görmek  Undecided

Profil>>>Forum ayarları>>>Kullanılan tema (değiştir)
Buradan dilediğin temayı seçebilirsin
.

teşekkür ediyorum ama ben yeni tema görmek istiyorum yoksa onu ben de biliyorum  Wink

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6