|
||
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenlerde var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani. evet hergün bakıyorum işte son doğum günü olanlara çoğu 1 gün ya da 2 gün girmiş. sonra hiç girmemiş. ![]()
|
||
|
||
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenler ve hiç mesaj yazmayanlarda var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani..
|
||
|
||
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenler ve hiç mesaj yazmayanlarda var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani.. ![]() Evet katılıyorum 1 gün 2 gün ya da hiç girmeyenler var bence bu üyeler silinmeli ...........
|
||
|
||
sitede çok fazla üye var tamam iyi ama ; bir kere üye olup senelerce girmeyenler ve hiç mesaj yazmayanlarda var..bence bunlar forumu çok kirletiyor..bu üyelere tekrar bakılabilir yani.. ![]() Evet katılıyorum 1 gün 2 gün ya da hiç girmeyenler var bence bu üyeler silinmeli ...........Saygılar |
||
|
||
| Forumda türkçe yazım kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerek bence. Madem ki hepimiz Türk'üz ve Türkçe'yi seviyoruz; o zaman bizim de elimizden geleni yapmamız gerekir. İşe mesaj ve yorumlarımızda Türkçe kelimelere dikkat ederek başlayabiliriz. Acı ama gerçek ki bir kültür zehirlenmesi yaşıyoruz.. (Ben tamamen kendi düşüncelerimi yazdım) |
||
|
||
Forumda türkçe yazım kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerek bence. Madem ki hepimiz Türk'üz ve Türkçe'yi seviyoruz; o zaman bizimde elimizden geleni yapmamız gerekir. İşe mesaj ve yorumlarımızda Türkçe kelimelere dikkat ederek başlayabiliriz. Acı ama gerçek ki bir kültür zehirlenmesi yaşıyoruz.. Elimizden geldiği kadarıyla her mesajı okumaya çalışıyoruz, yazım hatası olan mesajları uygun bir biçimde düzeltiyoruz..ancak bahsettiğin yazım hataları ; "yazıya büyük harfle başlanmamış, de bağlacı ayrılmamış..şey kelimesi birleşik yazılmış..." gibi yazım hatalarıysa o zaman bu forumun bir sözlükten farkı kalmaz nitekim her üyenin mesajlarını düzeltmek zorunda kalırız..(Ben tamamen kendi düşüncelerimi yazdım) Saygılar |
||
|
||
| Forumda sırf geyik ve laf olsun diye mesaj ve yorum yapanlara sinir oluyorum. Forumumuzun ciddiyeti bozuluyor. Bunlara bir el atmak lazım... | ||
|
||
Forumda sırf geyik ve laf olsun diye mesaj ve yorum yapanlara sinir oluyorum. Forumumuzun ciddiyeti bozuluyor. Bunlara bir el atmak lazım... Kimin mesajını laf olsun diye mi ciddi mi yazdığını bilemeyiz. Konu dışı olmayan ve kurallara uygun olan mesajlar silinmez. Belirli aralıklarla yaptığımız temizliklerde konu ciddiyetini bozan mesajlar silinmektedir. Forumun seviyesini düşürmeye niyetimiz yok. |
||
|
||
bence mor ve ötesi üyeleriyle konuşabilmemiz için bize yardım edin ![]() LÜTFENN... |
||
|
||
bence mor ve ötesi üyeleriyle konuşabilmemiz için bize yardım edin ![]() LÜTFENN... Biz ne kadar çabalasak da bu ancak grubun isteği ile gerçekleşebilir.Elimizde olsa zaten beklemeyiz. Bir gün mor ve ötesi buna onay verdiğinde neden olmasın? |
||
|
||
| mor ve ötesine nasıl ulasırım.bızım yazdıklarımızı okuyalarmı.bu hayranların actıgı bi sitemi | ||
|
||
mor ve ötesine nasıl ulasırım.bızım yazdıklarımızı okuyalarmı.bu hayranların actıgı bi sitemi iletisim@morveotesi.com adresinden gruba ulaşabilirsin. morveotesifan.com http://www.morveotesi.com/linkler.tsp bölümünde bulunmaktadır. |
||
|
||
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor aynı şeyleri görmek
|
||
|
||
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor ayn şeyleri görmek Profil>>>Forum ayarları>>>Kullanılan tema (değiştir) Buradan dilediğin temayı seçebilirsin. |
||
|
||
temayı değiştirsek artık sıkıcı oluyor ayn şeyleri görmek Profil>>>Forum ayarları>>>Kullanılan tema (değiştir) Buradan dilediğin temayı seçebilirsin. teşekkür ediyorum ama ben yeni tema görmek istiyorum yoksa onu ben de biliyorum
|
||