|
||
| serbest kürsüye alt bölüm olarak Atatürk köşesi açılabilir sadece bir öneri saygılar |
||
|
||
| Belki gereksiz düşünebilirsiniz, ama sormak istedim. Ben avatarımın altına imza ekleyemiyorum. | ||
|
||
| profil>kimlik bilgisi>kişisel mesaj | ||
|
||
| teknoloji ile ilgili sormak istediklerimiz için teknoloji dünyası bölümüne alt bölüm olarak bir bilene sor bölümü açabilir misiniz acaba | ||
|
||
teknoloji ile ilgili sormak istediklerimiz için teknoloji dünyası bölümüne alt bölüm olarak bir bilene sor bölümü açabilir misiniz acaba Öyle bir bölüm açarsak çok fazla konu yığılması olur fakat sen konu olarak açabilirsin,böylece sorunu olan mesaj yazarak anlatabilir . |
||
|
||
teknoloji ile ilgili sormak istediklerimiz için teknoloji dünyası bölümüne alt bölüm olarak bir bilene sor bölümü açabilir misiniz acaba Öyle bir bölüm açarsak çok fazla konu yığılması olur fakat sen konu olarak açabilirsin,böylece sorunu olan mesaj yazarak anlatabilir . ilginize teşekkürler |
||
|
||
| Spor Bölümü'nde Olimpiyatlarla ilgili birşeyler yapsak güzel olur bence. Böylece olimpiyatlarla ilgili herşeyi sadece bu konuda toplasak güzel olur.. | ||
|
||
| spor bölümü alt bölüm oluşturulacak kadar yoğun değil ki | ||
|
||
| Benim kastettigim şey şu: Olimpiyat adlı bir konu açsak ordan devam etsek normal konular gibi? | ||
|
||
| olur istersen açabilirsin | ||
|
||
| Benim sorunum şu ya da yardım almak.. Normalde bize forumdan gelen özel mesajlar(ö.m) aynı zaman forumda kullandıgımız e-mail ya da msn'e geliyorya. Bende öyle birşey yok. Nasıl yapmamız gerekecek? |
||
|
||
Benim sorunum şu ya da yardım almak.. nickine tıklayıp sol üst tarafta haberdar edilme bölümünü göreceksin ona tıklayıp karşına gelen ekrandan;Normalde bize forumdan gelen özel mesajlar(ö.m) aynı zaman forumda kullandıgımız e-mail ya da msn'e geliyorya. Bende öyle birşey yok. Nasıl yapmamız gerekecek? Forum duyurularını ve önemli bildirimleri e-posta ile bildir.butonunu tıklayacaksın.. |
||
|
||
Çok amaçlı bölümünün altında Amatör Yazarlar bölümü olduğu gibi aynı sistemle işleyen bir Amatör Ressamlar bölümü açılabilir mi? Aynı şekilde nick'imizle başlık açıp resimlerimizi ekleyebilriz ve bence çok hoş olur.
|
||
|
||
| Bence forumdakilerin eğlenceli yazıları esprileri falan koyabileceği bi forum olmalı ama altını çiziyorum Benceee ;)sadece bi öneri | ||
|
||
Çok amaçlı bölümünün altında Amatör Yazarlar bölümü olduğu gibi aynı sistemle işleyen bir Amatör Ressamlar bölümü açılabilir mi? Aynı şekilde nick'imizle başlık açıp resimlerimizi ekleyebilriz ve bence çok hoş olur. Resimle ilgilnenler yazarlarımızdan daha az o yüzden bir bölüme ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Bir başlık altında bile toplayabiliriz. Çizimlerinizle ilgili olarak " mor çizimleriniz" başlığı var mvö çizimlerinizi bu başlıkta yayınlayabilirsiniz. Bence forumdakilerin eğlenceli yazıları esprileri falan koyabileceği bi forum olmalı ama altını çiziyorum Benceee ;)sadece bi öneri "Eğlenceli yazı ve resimler" hepimize gelen forward mailller ve internette hemen hemen her sayfada dolanan şey. Bunlar zaten internette mevcut ve hepimiz ulaşabiliyoruz hatta ulaşmak istemesek bile onlar bize ulaşıyorlar. Onları birde bu foruma kopyalamanın anlamı yok diye düşünüyorum. Başlıkların fikir üretmeye ve düşünmeye yönelik olmasını istiyoruz çünkü bizim ve ülkemizim ihtiyacı düşünen zihinler... |
||