|
||
| Haklısın sayımız fazla olmadığı için resimlerimizi bi başlık altında toplayabiliriz, o zaman ben sanat başlığı altında resimlerimizi açabileceğimiz bir konu açabilirim. mor çizimlerimiz başlığı baya yetersiz kalıyo kusura bakma çünkü sadece mvö ile ilgili çizimlerimizi koyabiliyoruz. yönlendirmen için saol. | ||
|
||
| Haberler bölümüne kaynak kullanılmadan yazı eklenilmesin bence. | ||
|
||
alışveriş bölümü eklesek olmaz mı ![]() ![]()
|
||
|
||
| bilimle ilgili bir konu ekleseniz teknoloji ye uygun olmayalar için.... | ||
|
||
bilimle ilgili bir konu ekleseniz teknoloji ye uygun olmayalar için.... http://forum.morveotesifan.com/index.php/board,62.0.html |
||
|
||
bilimle ilgili bir konu ekleseniz teknoloji ye uygun olmayalar için.... http://forum.morveotesifan.com/index.php/board,62.0.html çok teşekkürler utandım
|
||
|
||
ya ben lisedeyim ve ödev yapana kadar canım çıkıyo hani böyle ödevlerde birbirimize yardım edebilceğimiz bir bölüm olsa iyi olur bence
|
||
|
||
| Eğitim-öğretim bölümüne başlık açabilirsiniz =) | ||
|
||
| ya ben Ankara'da ki mordaşlara söylüyorum bir buluşma ayarlasak da buluşsak çok süper olur ya |
||
|
||
ya ben Ankara'da ki mordaşlara söylüyorum bir buluşma ayarlasak da buluşsak çok süper olur ya Buluşma ilanlarına yazarsan karar verebilirsiniz ...........
|
||
|
||
ya ben Ankara'da ki mordaşlara söylüyorum bir buluşma ayarlasak da buluşsak çok süper olur ya Buluşma ilanlarına yazarsan karar verebilirsiniz ........... |
||
|
||
| Kesin bir tarih ve yer belirtirseniz başlığınız silinmez, buluşma yapabilirsiniz=) | ||
|
||
| mor ve otesı t-shırt bastırsak ama ılk bakısta onları anlatmayalım yanı sarkıları gıbı olsun sozler anlasılır ama sıfre zorrrrrrrrrrrrrrrr......... | ||
|
||
aslında t-shirt güzel olur direk onları anlatan değilde şarkı sözleri güzel fikir
|
||
|
||
mor ve otesı t-shırt bastırsak ama ılk bakısta onları anlatmayalım yanı sarkıları gıbı olsun sozler anlasılır ama sıfre zorrrrrrrrrrrrrrrr......... Bu yapıldı zaten "Adı olmayanların sesi de yok mu" baskılı tişörtler dağıtıldı.
|
||