|
||
elektrikli mum ![]() ne zaman kullanılcak ki |
||
|
||
elektrikli mum ışıklar gidince ![]() ne zaman kullanılcak ki yada elektrikler kesilince
|
||
|
||
elektrikli mum ışıklar gidince ![]() ne zaman kullanılcak ki yada elektrikler kesilince ![]() 10.Elektrikli bıçak 4.Soda buharı makinesi Bunlar bana da cidden gereksiz gibi geldi..ancak sırt kaşıyıcı,saç düzleştici bunlar gayet gerekli aletler
|
||
|
||
elektrikli mum Abi siz mumu illa elektrik kesilince mi kullanıyorsunuz? ![]() ne zaman kullanılcak ki Yada ben mi sorunluyum? Canım sıkılınca odamın ışığını söndürüp mum yakıp oturuyorum.Elektrikli mumda sakarlık olasılığımı göz önünde bulundurup yangın çıkartmak istemediğim için gayet mantıklı bence.
|
||
|
||
elektrikli mum Abi siz mumu illa elektrik kesilince mi kullanıyorsunuz? ![]() ne zaman kullanılcak ki Yada ben mi sorunluyum? Canım sıkılınca odamın ışığını söndürüp mum yakıp oturuyorum.Elektrikli mumda sakarlık olasılığımı göz önünde bulundurup yangın çıkartmak istemediğim için gayet mantıklı bence. ![]() |
||
|
||
| saç şekillendirici ve mini disk çalar gayet gerekli ya !!! | ||
|
||
| bencede çok gereksiz |
||
|
||
elektrikli mum Abi siz mumu illa elektrik kesilince mi kullanıyorsunuz? ![]() ne zaman kullanılcak ki Yada ben mi sorunluyum? Canım sıkılınca odamın ışığını söndürüp mum yakıp oturuyorum.Elektrikli mumda sakarlık olasılığımı göz önünde bulundurup yangın çıkartmak istemediğim için gayet mantıklı bence. ![]() |
||
|
||
Valla bazen sırt kaşıyıcısı iyi oluyor
|
||
|
||
| para tuzağı bunlar ya | ||
|
||
İşe yarayanlar var ama çok saçma olanlar da var..Çoğunu ilk kez duydum ..Mesela yüz gerdirme makinesi elektirikli mum( ) gibi gibi...
|
||
|
||
çoğunun adını bile duymadım harbiden boş icatlar yada boş işler
|
||
|
||
Hakikaten gereksiz coğu...para tuzağından başka birşey değil.Elektrikli mum, cok güldürdü beni
|
||
|
||
elektrikli mum
|
||
|
||
| ya sanırım saç şekillendiriciyi gayet gereksiz bulan sadece benimdir.. belkide kullanmayı bir türlü beceremediğim için böyledir
|
||