|
||
Çizgi filme göre Cedric, 8 yaşında sarışın bir çocuktur. Okulunda Çinli sınıf arkadaşı Chen'e aşıktır. Sıra arkadaşı olan Christian ile çok iyi bir dostluk kurmuştur. Sınıflarında babası bir diplomat olan Nicolas ise onun bir numaralı düşmanıdır. Babası Doğu kilimleri satıcılığı yapan Cedric, evinde ailesiyle birlikte pek iyi geçinememektedir. Annesi olan Maryrose çok kuralcıdır. Babası Robert genellikle çok yorgun ve bitkin olur. Cedric'in büyükbabası olan Julias ise yaklaşık seksen yaşındadır fakat torunu Cedric'i en iyi anlayan odur. Bu çizgi film okulda sorunlar yaşayan küçük bir çocuğun kurduğu basit hayalleri anlatan bir komedi çizgi filmidir![]()
|
||
|
||
| çok süper bir dizi bayılıyorum cedric çok tatlı | ||
|
||
| valla ben mümkün oldugunca kaçırmamaya çalışıyorum ama güzel bir yapım | ||
|
||
Ben de denk geldikçe izliyorum... Hoşuma gidiyor gerçekten...
|
||
|
||
bende çok seviyorum annem kızardı geri dönüşmü yaptın diye ama birkeresinde o da izleyince anladı zevkli ya kuzenle oturup izleriz süper oluyor üstelik komikde bence burdaki yaşlı dede enterasan bişey sevimli ihtiyar yav
|
||
|
||
Süper bişey bu çocuk ya. Chen falan, bayılıyorum. çok tatlı ayrıca, sabah kahvaltıda oturup hep birlikte izliyoruz, alıştırdım annemleri de . Alıştıkları için çevir şu çizgi filmi demiyorlar tabi, güzel oluyor.
|
||
|
||
ben bayılıyordum ama şimdi izleyemiyorum
|
||
|
||
en sevdiğim çizgi film cedric'in chan'i kazanmak için yaptığı şeyler gerçekten çok komik
|
||
|
||
bende kardeşimin sayesinde izliyorum cok güzel buluyorum özellikle dizideki yaşlı adam cok süper ![]() |
||
|
||
| ovv çok severim bunu ya. | ||
|
||
| pek izlemem yani... rastlarsam ancak. olsa da olur olmasa da... | ||
|
||
cedric'i izlerken bana sıkıntı basıyor.8 yaşında bir çocuğun ne kadar çok derdi var ya? sürekli aşk düşünüyor.
|
||
|
||
Cok seviyorum.Canım cedricim benim.Ama cok uzun bir süredir izlemiyorum.Okullar kapansın her sabah izleyeceğim.Hele sevdiği kıza ;doğu incim,üzümlü kekim deyişi yokmu cok şeker valla...
|
||
|
||
süper bi dizi ya... denk geLdikçe izliyorum... |
||
|
||
channn benim çöl çiçeğimm..... ![]() ![]() keşke o kadarken bir oğlan çocuğu beni böyle sevseydi. |
||