|
||
muse....hımmm severim ama fazla dinlemem...
|
||
|
||
| Placebo nun yanında daha basit kalan bi grup | ||
|
||
Placebo nun yanında daha basit kalan bi grup placeboyu dinleyenin bide muse hayranlığı kesin oluyo ama placebo kadar iyi değil tabi katılıyorum
|
||
|
||
| Çünkü Placebo'da "SES" denen bişey var di mi? Kaliteli çalıp kaliteli söylüyolar | ||
|
||
| biz ona brian molko faktorü diyebiliriz ama. muse da kaliteli ama placebo kdar değil bence. şarkıları çok güzel | ||
|
||
| unintended şarkısı bile yeter dinlemek için | ||
|
||
Çünkü Placebo'da "SES" denen bişey var di mi? Kaliteli çalıp kaliteli söylüyolar biz ona brian molko faktorü diyebiliriz ama. muse da kaliteli ama placebo kdar değil bence. şarkıları çok güzel Katılıyorum
|
||
|
||
Placebo nun yanında daha basit kalan bi grup seni ikisi arasında kıyaslama yapmaya götüren etken nedir acaba öğrenebilir miyim ? Başlık " hangisi daha iyi ? " değil yanlış görmüyorsam =) |
||
|
||
| Solistlerinin tip olarak bana benzediği grup. | ||
|
||
Çünkü Placebo'da "SES" denen bişey var di mi? Kaliteli çalıp kaliteli söylüyolar Ha Brian Molko'da ses var ama Matthew Bellamy'de yok, böyle mi demek istedin ? Keşke böyle demek istemeseymişsin yahu. Çünkü çok "anlamsız" ve "komik" oluyor okuyunca, biliyor musun ?Amacım sevdiğin bi gruba ya da sana laf atmak değil ama bazı bünyeler için "tapılası" olan bi diğer gruba laf atarsan o grubun sevenlerinin karşı çıkması muhtemel bi durum. Ki ben Placebo dinleyen bi insanım, gayet de başarılı bi gruptur, severim. Ama Muse'la kıyaslanması gerektiğini düşünmüyorum ya da son derece gereksiz buluyorum. Bütün alternatif rock grupları kıyaslanmak durumunda olsaydı ortaya çıkabilecek görüntüyü düşünebiliyor musun ? Ben fazla fazla Muse dinleyen bi insanım ve diğer grupların başlıklarına girip "iyiler ama Muse kadar olamazlar" deme ihtiyacı hissetmiyorum. Herkes düşüncesini belirtmekte özgür, karışmak ne haddime. Ama diğer bi grubun üstünden öveceksen sevdiğin grubu, hiç övme daha iyi bence. Sence ? |
||
|
||
![]() Muse'den canlı albüm Muse'un sabırsızlıkla beklenen albümü HAARP adını taşıyacak ve 17 Mart'ta çıkacak. Muse 2007 Haziran'da Wembley Stadyumu'nda verdiği konseri DVD ve CD formantlarında çıkartacağını açıkladı. HAARP adını taşıyacak olan canlı albüm 17 Mart'ta çıkacak. Albümün DVD versiyonu Wembley konserinin ikinci gününü kapsarken, CD formatı ise ilk günü, yani 16 Haziran'ı kapsıyor. DVD aynı zamanda grubun sahne arkası yaşadıklarını ve bir de fotoğraf galerisi içeriyor. HAARP - DVD: 'Knights Of Cydonia' 'Hysteria' 'Supermassive Black Hole' 'Map Of The Problematique' 'Butterflies And Hurricanes' 'Hoodoo' 'Apocalypse Please' 'Feeling Good' 'Invincible' 'Starlight' 'Time Is Running Out' 'New Born' 'Soldier's Poem' 'Unintended' 'Blackout' 'Plug In Baby' 'Stockholm Syndrome' 'Take A Bow' HAARP - CD: 'Knights Of Cydonia' 'Hysteria' 'Supermassive Black Hole' 'Map Of The Problematique' 'Butterflies' 'Invincible' 'Starlight' 'Time Is Running Out' 'New Born' 'Unintended' 'Microcuts' 'Stockholm Syndrome' 'Take A Bow' |
||
|
||
Şu mart ayı ne mübarek aymış ya
|
||
|
||
Çünkü Placebo'da "SES" denen bişey var di mi? Kaliteli çalıp kaliteli söylüyolar Ha Brian Molko'da ses var ama Matthew Bellamy'de yok, böyle mi demek istedin ? Keşke böyle demek istemeseymişsin yahu. Çünkü çok "anlamsız" ve "komik" oluyor okuyunca, biliyor musun ?Amacım sevdiğin bi gruba ya da sana laf atmak değil ama bazı bünyeler için "tapılası" olan bi diğer gruba laf atarsan o grubun sevenlerinin karşı çıkması muhtemel bi durum. Ki ben Placebo dinleyen bi insanım, gayet de başarılı bi gruptur, severim. Ama Muse'la kıyaslanması gerektiğini düşünmüyorum ya da son derece gereksiz buluyorum. Bütün alternatif rock grupları kıyaslanmak durumunda olsaydı ortaya çıkabilecek görüntüyü düşünebiliyor musun ? Ben fazla fazla Muse dinleyen bi insanım ve diğer grupların başlıklarına girip "iyiler ama Muse kadar olamazlar" deme ihtiyacı hissetmiyorum. Herkes düşüncesini belirtmekte özgür, karışmak ne haddime. Ama diğer bi grubun üstünden öveceksen sevdiğin grubu, hiç övme daha iyi bence. Sence ? ayrıca neden bu 2 grubu kıyaslama gereği hisettinki muse ve placebo arasında dağlar kadar fark var yoksa sende rock'n coke ile muse ve placebo yu tanıyanlardanmısın o yüzden mi ikisini aynı kefeye koyuyorsun !!!
|
||
|
||
Çünkü Placebo'da "SES" denen bişey var di mi? Kaliteli çalıp kaliteli söylüyolar Ha Brian Molko'da ses var ama Matthew Bellamy'de yok, böyle mi demek istedin ? Keşke böyle demek istemeseymişsin yahu. Çünkü çok "anlamsız" ve "komik" oluyor okuyunca, biliyor musun ?Amacım sevdiğin bi gruba ya da sana laf atmak değil ama bazı bünyeler için "tapılası" olan bi diğer gruba laf atarsan o grubun sevenlerinin karşı çıkması muhtemel bi durum. Ki ben Placebo dinleyen bi insanım, gayet de başarılı bi gruptur, severim. Ama Muse'la kıyaslanması gerektiğini düşünmüyorum ya da son derece gereksiz buluyorum. Bütün alternatif rock grupları kıyaslanmak durumunda olsaydı ortaya çıkabilecek görüntüyü düşünebiliyor musun ? Ben fazla fazla Muse dinleyen bi insanım ve diğer grupların başlıklarına girip "iyiler ama Muse kadar olamazlar" deme ihtiyacı hissetmiyorum. Herkes düşüncesini belirtmekte özgür, karışmak ne haddime. Ama diğer bi grubun üstünden öveceksen sevdiğin grubu, hiç övme daha iyi bence. Sence ? ayrıca neden bu 2 grubu kıyaslama gereği hisettinki muse ve placebo arasında dağlar kadar fark var yoksa sende rock'n coke ile muse ve placebo yu tanıyanlardanmısın o yüzden mi ikisini aynı kefeye koyuyorsun !!!+1 Süper bir soru sormuşsun tebrik ederim Öyle mi ?
|
||
|
||
| evet bencede muse çok basarılı bi gurup | ||